Cath Luyten wordt voor de tweede keer mama: “Maak kennis met ons meest dierbare gezinslid”

ShowbizzCath Luyten (43) is voor de tweede keer mama geworden van een zoon. Dat heeft de Eén-presentatrice zelf bekendgemaakt op Instagram. Ze deelde meteen ook enkele kiekjes van haar nieuwe spruit, die de naam Jools kreeg.

4 reacties

 • Yves Janssens

  2 jaar geleden
  Niets van aantrekken Cath en er gewoon van genieten! Was ook rond die leeftijd mama geworden maar dan van mijn eerste kind! Mijn dochter zegt nu dat ik moderner ben van opvattingen dan de mama’s die 10 tot 15 jaar jonger zijn!! Veertigers van nu zijn de vroegere dertigers!
 • Liliane Schoeters

  2 jaar geleden
  Flinke baby! Gefeliciteerd !
 • Bolleke VDA

  2 jaar geleden
  Proficiat met jullie zoontje
 • zina riffia

  2 jaar geleden
  Dikke proficiat Cath en gezin. Het maakt niet uit wat mensen zeggen, groot gelijk Cath. Geniet er maar van, nogmaals dikke proficiat!
 1. Welkomstkorting van 500 euro voor gas en stroom? Zo mispak je je niet aan de kleine lettertjes
  Mijnenergie

  Welkomst­kor­ting van 500 euro voor gas en stroom? Zo mispak je je niet aan de kleine lettertjes

  De energieleveranciers hengelen weer intensief naar nieuwe klanten. Ze gebruiken onder meer welkomstkortingen als geliefd lokmiddel. Vooral de grote marktspelers kennen interessante voordelen toe, tot zelfs meer dan 500 euro wanneer je een contract voor aardgas en elektriciteit bij hen afsluit. Bij vaste tarieven blijven de kortingen voorlopig onbestaande of zeer beperkt. Mijnenergie.be maakt een overzicht.
 2. “Björn intimideerde jonge vrouwen. Híj moest van het eiland gezet worden”: Shani reageert op exit ‘Million Dollar Island’
  Play
  Showbits
  5

  “Björn intimideer­de jonge vrouwen. Híj moest van het eiland gezet worden”: Shani reageert op exit ‘Million Dollar Island’

  Dat gedropt worden op een onbewoond eiland, met als inzet één miljoen euro, niet altijd het mooiste in de mens naar boven brengt, werd afgelopen woensdag duidelijk in ‘Million Dollar Island’. Vier kandidaten moest verplicht het eiland verlaten toen een ruzie over een paar gestolen eieren volledig uit de hand liep. “Intimidatie en fysiek geweld kunnen we niet toestaan”, vertelde presentator Dennis van der Geest. En zo moesten de vier onmiddellijk de boot huiswaarts op. Eén van hen is Shani Van Hoey, bekend van een andere realityshow: ‘Ex On The Beach: Dubble Dutch’. Showbits-reporter Senne ging bij haar langs om te vragen hoe de vork precies in de steel zit.