Cath Luyten poseert voor het eerst met nieuwe vriend

Dieter Bacquaert
Nadat ze meer dan vijftien jaar een koppel vormden, maakte onze redactie begin december bekend dat Cath Luyten (41) en Frank Raes (64) uit elkaar waren. “Dit is in onderling overleg beslist”, liet het ex-koppel toen in een gezamenlijke reactie weten.

Maar ondertussen is Cath terug verliefd. Op Eshref, een 38-jarige regisseur die onder andere aan ‘Marsman’, ‘Wat als?’, ‘De Bunker’, ‘Cordon’ en ‘Undercover’ heeft meegewerkt. En ook al was het aarzelend dat ze poseerden, uiteindelijk leek de premiėre van ‘Trio’ voor Cath de ideale plek om haar nieuwe vriend voor te stellen. 

Cath Luyten met haar ex Frank Raes.
RV Cath Luyten met haar ex Frank Raes.3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • PLANCKAERT Johan

    is te verwachten als een jonge vrouw een man op jonge leeftijd kiest die vele jaren ouder is. Vroeg of laat zit ze met een ouwe opgescheept met alle gevolgen van dien.. niets boven 2 mensen die slechts een paar jaar verschillen in leeftijd

  • Brysse Marc

    Cath een beetje of jaren spelen geen rol in het leven om verlieft te worden,maar ik zeg altijd liede duurd bij manier van spreken maar 14 dagen.Dan moet je proberen goed overeen te komen!Ik wens je veel liefde en geluk.Ik zag je in de week met je zoontje en je zag er heel gelukkig uit.

  • Philomena Vanderweyen

    Wens Cath en haar nieuw lief heel veel liefde geluk en warmte .