Charlie De Keersmaecker / Humo
Volledig scherm
PREMIUM
© Charlie De Keersmaecker / Humo

Cath Luyten kreeg corona tijdens zwangerschap: “Ik ben drie weken zwaar ziek geweest”

showbizzIn ‘Buurman, wat doet u nu?’ gaat Cath Luyten (43) opnieuw logeren bij zes Vlaamse iconen. En met een verhuis én een bevalling voor de deur blijft de presentatrice nog even druk met koffers in- én uitpakken. “Mijn nestdrang is behoorlijk groot”, aldus Cath, die half mei van haar tweede kindje bevalt. Wij praatten met haar over haar zwangerschap, coronabesmetting, tv-plannen, ouder worden en haar relatie. “Ik heb geweldig schone jaren met Frank gehad. En ik hoop dat ik nu een geweldig schoon leven met Esh tegemoet ga.”

4 reacties

 • Lowi Verborgt

  2 jaar geleden
  Minister Petra de Sutter is dat niet die man (Peter) die zich uitgeeft voor vrouw?
 • Guido Meeussen

  2 jaar geleden
  Als je 43 bent moet je geen kind meer baren. Zeker als je er al één hebt en er een pandemie woedt. We zijn met genoeg op deze planeet. Guido Meeussen
 • Chantal De Vleeschauwer

  2 jaar geleden
  De natuur had dit mietje bijna te pakken. Zonde dat we zo'n pamperende zorg hebben...
 • Anne Van Duysen

  2 jaar geleden
  Weet niet wat anderen erover denken of interpreteren, maar zo'n leven, daar teken ik met beide handen voor. Zo houden Cath !
 1. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.