Lindsay, Chris, Lisa-Marie
Volledig scherm
PREMIUM
Lindsay, Chris, Lisa-Marie © Dieter Bacquaert

Carrière is niet langer grootste prioriteit van zangeres Lindsay: “Ik kan Lisa-Maria niet loslaten. Alles draait om haar”

ShowbizzHet was geen evident jaar voor zangeres Lindsay (43) en haar partner Kris Bloemen (45), die hun inkomsten serieus zagen slinken. Daarnaast kwam de pandemie ook heel dichtbij. Gelukkig is er hun vierjarige dochtertje Lisa-Marie, die intussen hun leven beheerst. De trotse ouders vertellen over het afgelopen jaar, opvoeden en de nood aan quality time in hun relatie. “Ik moet Lindsay soms wel aansporen om iets met ons tweeën te ondernemen.”

1 reactie

 • Peter Hindryckx

  5 maanden geleden
  Je eigen leven aan de kant schuiven voor je kinderen.ik zou er doodongelukkig van worden
 1. Danni Heylen en Carry Goossens wellicht voor het laatst samen op de planken: "Liever eindigen in schoonheid, dan op de sukkel te geraken”
  Play
  Showbizz

  Danni Heylen en Carry Goossens wellicht voor het laatst samen op de planken: "Liever eindigen in schoonheid, dan op de sukkel te geraken”

  Zet Carry Goossens en Danni Heylen naast elkaar, en Vlaanderen ziet nog altijd Oscar Crucke en Pascale De Backer van F.C. De Kampioenen staan. In 1989 deden ze daar samen auditie om vier jaar lang een de uitbaters van Café De Kampioen te spelen. 33 jaar later staat het duo opnieuw naast elkaar op de bühne in het nieuwe theaterstuk ‘Oost West, Thuis Best’ van productiehuis Het Achterland.