Volledig scherm
PREMIUM
© Carré

Carré komt na 30 jaar in handen van eigenaar The Villa: “Het blijft de Carré, maar met wat meer schwung”

ShowbizzIn alle stilte is de Carré, de legendarische discotheek in Willebroek, na bijna 30 jaar van eigenaar gewisseld. De nieuwe baas heet Vincent Van Trier (37), en heeft met The Villa al twee clubs in Antwerpen en Leuven. "Het blijft de Carré, maar met wat meer schwung."

6 reacties

 • Eduard Maes

  1 jaar geleden
  Ook al heb ik niet de leeftijd van de meeste feestgangers in de Carré , zijn we daar tot voor kort nog regelmatig gaan drinken en dansen. Ik kan niet zeggen dat het een zinkend schip was want het was er elke keer "vollen bak".
 • Eduard Maes

  1 jaar geleden
  Voor het carré heette, was het een bekende baancafé in de omgeving. Er kon ook gedanst worden. De naam was De Castel
 • Rene Pas

  1 jaar geleden
  Zar eraan te komen het schip is al jaren zinkende. Hopelijk kan de nieuwe eigenaar voor wind in de zeilen zorgen anders is het zoals alle voorgaande discotheken sluiten
 • André Christiaens

  1 jaar geleden
  Het noemde na de Expo van 1958 geen CARRE deze naam heeft het later gekregen. Het gebouw heeft wel op de Expo van 1958 gestaan, zoals er nog enkele later opgetrokken zijn naast de A12 tussen Brussel en Willebroek.
 • MYRTHE PASS

  1 jaar geleden
  Het is een legendarische discotheek Bernd Vaes. Denk maar aan expo '58!
 1. Ondanks zieke prins Philip gaat Oprah-interview gewoon door: “Er staat te veel op het spel”
  Royalty

  Ondanks zieke prins Philip gaat Op­rah-interview gewoon door: “Er staat te veel op het spel”

  De hele wereld kijkt nu al uit naar het spraakmakende interview tussen Oprah Winfrey (67) en Harry (36) en Meghan (39). Al leek het er even op dat het Britse paleis een stokje zou steken voor de uitzending nu prins Philip (99) al twee weken in het ziekenhuis ligt. Maar de belangen voor tv-zender CBS zijn zo groot, dat zelfs Meghan en Harry het programma niet zouden kunnen tegenhouden.
 2. Jay-Z strijkt bijna 300 miljoen op met verkoop streamingdienst
  Celebrities

  Jay-Z strijkt bijna 300 miljoen op met verkoop streaming­dienst

  De Amerikaanse rapper en ondernemer Jay-Z heeft een flinke financiële meevaller binnengehaald met de verkoop van het grootste deel van Tidal, zijn streamingdienst voor muziek. Hij verkoopt het bedrijf aan Square, eigendom van Twitter-topman Jack Dorsey. In 2015 legde Jay-Z nog zo'n 56 miljoen dollar neer voor Tidal (ruim 46 miljoen euro), nu krijgt hij er 297 miljoen dollar (ruim 246 miljoen euro) in cash en aandelen in Square voor terug .
 3. Antwerps nachtleven gaat in debat met schepen Koen Kennis (N-VA): “Eerst werden we weggepest uit het Statiekwartier, dan uit het Zuid, en nu van het Eilandje”
  PREMIUM

  Antwerps nachtleven gaat in debat met schepen Koen Kennis (N-VA): “Eerst werden we weggepest uit het Statiekwar­tier, dan uit het Zuid, en nu van het Eilandje”

  “Kan een bruisend nachtleven hand in hand gaan met een leefbare stad?” Schepen voor Middenstand Koen Kennis (N-VA), docent eventmanagement en oprichter van I Love Techno, Peter Decuypere, Joachim Marynen van Ampere en Tom Diels van onder andere De Shop en Club Vaag gingen woensdagavond in debat over de problemen van het Antwerpse nachtleven. “De creativiteit wordt geremd door regelgeving en nieuwe initiatieven worden snel afgestraft.”
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"