Caroline Maes en Jo Hens stonden niet te springen voor heftige verhaallijn in ‘Familie’: “Dit is heel zwaar thema voor een soap”

ShowbitsHet is al weken een heftige verhaallijn in ‘Familie’: na een bijna-doodervaring zoekt Niko (Jo Hens) telkens het gevaar op om te kunnen terugkeren naar die emotie. Hij komt zo in een vechtclub terecht, wat zorgt voor zeer ongewone scènes in de reeks. Maar de bijna-doodervaring is wel gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Toch hebben de scenaristen acteurs Jo Hens en Caroline Maes (Mieke) moeten overtuigen van deze storyline. “Het is zwaar verhaal voor een dagelijkse soap. De kijker wil af en toe ook iets leuks”, vertellen ze aan Showbits.

8 reacties

 • jan preneel

  5 maanden geleden
  Scenario's zijn echt niet goed meer.
 • Paul Kuppens

  5 maanden geleden
  Het mag gaan stoppen want het duurt te lang. Veel te veel drama. Er mogen wel eens wat meer luchtige verhaallijnen in voorkomen.
 • Erik Mones

  5 maanden geleden
  Moeilijk onderwerp? Die soap is al jaren dood dus dat kan er nog wel bij hoor.
 • Christel Moens

  5 maanden geleden
  Is er eigenlijk nog 1 koppel in familie waar het echt goed gaat? Er is alleen nog ruzie, geweld en bedrog te zien. Mag er dan echt niemand meer gelukkig zijn? Beste schrijvers, gun families toch nog een beetje vrede na het dagelijkse nieuws met alle ellende in ons land en de wereld.
 • Diana Huysmans

  5 maanden geleden
  Vind het juist fantastisch dat jullie zo een moeilijk onderwerp aandurven, heb het zelf al 2 keer meegemaakt en doet deugd al is het fictie te zien dat er nog strijden tegen het gevoel
 1. Willy Sommers wilde eigenlijk geen kinderen: “Cindy was buiten mijn weten om gestopt met de pil te nemen”
  PREMIUM
  BV

  Willy Sommers wilde eigenlijk geen kinderen: “Cindy was buiten mijn weten om gestopt met de pil”

  In ‘De Wonderjaren’ duikt Siska Schoeters in de wondere wereld van het opvoeden. Samen met bekende Vlamingen en experts zoekt ze antwoorden op de vele vragen die bij ouders leven. Ook Willy Sommers (70) kwam al aan bod. Als papa van drie kinderen - Annemie (41), Luna (20) en Luka (16) – heeft hij tonnen ervaring. Of niet? Want is de zanger, door zijn drukke agenda, wel een voldoende aanwezige papa? Hij vertelt openhartig over het vaderschap aan ‘Primo’. “Ik heb spijt dat ik er niet altijd ben geweest voor de kinderen.”
 2. “Ik ken een hoop intelligente Belgen, maar dit...”: cabaretier Theo Maassen reageert nadat hij peuter buitenzet tijdens “schunnige” show in Arenberg
  PREMIUM

  “Ik ken een hoop intelligen­te Belgen, maar dit...”: cabaretier Theo Maassen reageert nadat hij peuter buitenzet tijdens “schunnige” show in Arenberg

  Theo Maassen heeft vrijdagavond voor een opmerkelijke passage gezorgd in de Antwerpse Arenbergschouwburg. Na een seksueel getinte grap zette de bekende Nederlandse cabaretier een kind van 3 uit de zaal. “Het gebeurde juist tijdens mijn meest schunnige grap. Het was héél bizar”, reageert Theo Maassen daags na het voorval.
  Antwerpen