Caroline Maes betreurt het bedrog van Mieke in 'Familie': "Ik heb Kürt heel graag, maar die seksscène...”

ShowbitsKijkers van ‘Familie’ konden het deze week volgen: het bedrog van Mieke komt uit. Nadat ze haar man Niko verdacht van een affaire met Sam, volgde wraakseks op het bureau van Lars, één van de heftige scènes uit de seizoensfinale voor de zomer. De meeste acteurs houden er niet van om seksscènes op te nemen, maar voor Caroline Maes voelde het echt aan als bedrog. “Bovendien heerste er ook een concurrentiestrijd onder de mannen: wie kan het best zo’n scène spelen”, klapt Caroline uit bed in een nieuwe Showbits.

7 reacties

 • Vera Clinckers

  2 maanden geleden
  Prachtige actrice, goed ´´gespeelde´´ scene. Je moet maar durven dit te doen voor honderden duizenden kijkers! Dat je dit aanvoelde als echt bedrog maakt je alleen nog maar menselijker dan een actrice, als je begrijpt wat ik bedoel.
 • ALBERTA ROELANDS

  3 maanden geleden
  Zjef, die zenuwpees hangt bij velen hun voeten uit en Rudy lijkt nooit zijn haar te wassen, altijd zo'n warboel, dan spoel ik door!
 • Koen Raspoet

  3 maanden geleden
  Ik betreur de hele serie!
 • Francois De Moor

  3 maanden geleden
  En dan er was niets te zien , niet flauw doen .
 • Mario Tersago

  3 maanden geleden
  Ik denk dat dhr. Rogiers ook een verdoken kant heeft, die de laatste tijd meer en meer boven komt. Dit verhaal versterkt mijn vermoeden alleen nog maar. Ik weet niet wat er tegenwoordig speelt in de 'showbizz' maar vele mannen vallen precies uit hun rol.
 1. The 1975-frontman Matty Healy sleurt fans op podium en kust hen tijdens optreden
  Play
  Celebrities

  The 1975-front­man Matty Healy sleurt fans op podium en kust hen tijdens optreden

  Beelden tonen hoe twee The 1975-fans het concert van hun leven meemaakten. De frontman, Matty Healy (33), trok tijdens twee verschillende optredens een man en een vrouw op het podium tijdens het nummer ‘Robbers’. Ze zongen en dansten samen tot ze plots kusten. In 2014 deed de zanger dat al tijdens concerten, en die ‘traditie’ lijkt hij weer in te voeren. Mensen op sociale media vinden het ongepast. Maar één van de twee fans komt voor de zanger op. “Ten eerste ben ik een volwassen vrouw. Hij vroeg ook of het mocht.”