Carl Huybrechts
Volledig scherm
PREMIUM
Carl Huybrechts © Polaris

Carl Huybrechts, van tv-presentator tot olijfboer: «Na zes jaar de eerste oogst, zó emotioneel»

ShowbizzAls Carl Huybrechts (69) een hondje was, dan zou hij dezer dagen lustig kwispelend door het leven huppelen. Zo enthousiast is de voormalige tv-presentator over ‘zijn’ olijfolie die vanaf dit weekend te koop is. Euh... Carl Huybrechts? Olijfolie...? Jazeker. Hoe Vlaanderens bekendste blonde krullenbol de voorbije zes jaar vervelde tot olijfboer, vertelt hij hieronder. “De eerste oogst, de eerste druppel topkwaliteit: het was héél emotioneel.”

11 reacties

 • Geert Peeters

  2 maanden geleden
  Te weinig mensen jagen actief hun dromen na. Maakt dit soort verhalen des te mooier!
 • Freddy Demey

  2 maanden geleden
  Ik heb al jaren de olie van Puglia mijn schoonzoon en dochter hebben er een 18000m2 ....... en die is zeer lekker. Ik woon in Portugal en als die de olie van Puglia proeven zeggen ze wow lekkere olie. Ze wonen in België maar een plaatselijke Farmer zorgt voor alle fruit en olijfbomen.
 • Fidji Peeters

  2 maanden geleden
  Interessant verhaal! Wil ‘m wel eens proeven, met een lookbroodje erbij... Nog veel succes ermee, Carl!
 • Mark Talman

  2 maanden geleden
  In Spanje worden olijven op grote plantages vaak machinaal geoogst tijdens de nacht. Daar zijn diverse redenen voor maar het resultaat is jaarlijks wel honderdduizenden dode vogels. Daar is al tegen geprotesteerd maar er is weinig verandering
 • Marcq Adriaens

  2 maanden geleden
  Proficiat en succes.
 1. Ooit de favoriet van Hollywood, nu woont Josh Hartnett in Surrey: "Ze boden me 100 miljoen, maar ik zag al te veel mensen verdrinken in hun rijkdom”
  PREMIUM
  Celebrities

  Ooit de favoriet van Hollywood, nu woont Josh Hartnett in Surrey: "Ze boden me 100 miljoen, maar ik zag al te veel mensen verdrinken in hun rijkdom”

  Jarenlang was Josh Hartnett (42) zowat de populairste acteur in Hollywood. Een tieneridool met de perfecte looks, die bovendien ook nog eens een aardig stukje kon acteren. Van Sofia Coppola (‘The Virgin Suicides’) over Sir Ridley Scott (‘Black Hawk Down’) tot Brian De Palma (‘The Black Dahlia’): alle regisseurs wilden hém voor hun camera en waren bereid om daar grof geld voor te betalen. Maar Hartnett zelf, die wilde vooral weg uit Hollywood. “Als je aan de top wil blijven, moet je je hele leven over je schouder kijken.”
 2. Jacky Lafon verliest zus aan corona: “Eén keer is ze goed wakker geweest, toen haar dochter bij haar was”
  PREMIUM
  Celebrities

  Jacky Lafon verliest zus aan corona: “Eén keer is ze goed wakker geweest, toen haar dochter bij haar was”

  Ze had gehoopt op goed nieuws uit Oostende, bij het begin van het nieuwe jaar. Na zoveel ellende in het coronajaar moest het wel beter zijn in 2021. Helaas is het voor Jacky Lafon helemaal anders uitgedraaid: kort na Nieuwjaar is haar zus Liliane op 75-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van Covid-19. In Primo doet Jacky het verhaal van de droevige strijd van Liliane, in de hoop dat door haar getuigenis sommige mensen de ernst van de situatie gaan inzien. ‘Nog te veel mensen wuiven deze crisis gewoon weg’, zucht ze.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"