Cardi B viert haar 30ste verjaardag met spectaculair feest (maar Jamie Foxx mag niet binnen)

Cardi B is 30 jaar geworden en dat heeft ze gevierd met een spectaculair feest. De rapper droeg voor de gelegenheid een rood korset met pluimen en veren. Naast de jarige was ze ook de entertainer van de avond. De hele nacht lang was ze dansend en zingend te zien op het podium. Ze stond daar niet alleen. Er waren ook professionele dansers die elk auditie hebben moeten doen om te mogen werken op het feest van Cardi B. Maar het feest was niet één en al plezier. Acteur Jamie Foxx (54) mocht het feest niet binnen door een misverstand met de portier. Daarnaast werd er ook een onbekende vrouw van de locatie afgevoerd naar het ziekenhuis.

 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!