Cardi B maakt plezier in Disneyland, maar haar serieuze bodyguard gaat met alle aandacht lopen

CelebritiesHet leven van een security-agent, het is niet altijd makkelijk. Zeker wanneer je Cardi B (29) moet beveiligen en die met haar dochtertje Kulture naar Disneyland wil. Op beelden is te zien hoe de zangeres en haar kind dolle pret hebben in een attractie, maar haar security-agent z'n uiterste best doet om serieus te blijven. 

  1. Na Jeroen Meus is dit jaar Loïc Van Impe dé festivalchef op Rock Werchter: “Op is op, als we uitverkocht zijn, sluiten we de tent”

    Na Jeroen Meus is dit jaar Loïc Van Impe dé festival­chef op Rock Werchter: “Op is op, als we uitver­kocht zijn, sluiten we de tent”

    Ook naast het podium van Rock Werchter zijn er sterren te vinden, maar dan die van de culinaire soort. Waar Jeroen Meus tijdens de vorige editie dé festivalchef van de wei was met zijn ‘haute dogs’, kroont tv-kok Loïc Van Impe zich dit jaar tot die titel. Waar vind je hem terug dit weekend? En wat staat er op het menu? “De enige voorwaarde voor mijn menu was dat het goedkoper moest zijn dan de frieten met stoofvlees die je hier bestelt.”