Dieter Bacquaert
Volledig scherm
PREMIUM
© Dieter Bacquaert

Candice uit ‘Blind Getrouwd’ wikt en weegt haar gevoelens voor Marijn met zus Tessy: “Er was meteen een klik, maar liefde op het eerste gezicht zou ik het niet noemen”

ShowbizzOf de vurige Candice Martens (31) en gentleman Marijn Lenaerts (36) ook na Blind Getrouwd samen blijven, weten we pas over enkele weken. Candice krijgt in elk geval de steun van zus Tessy (33), ook al kan dat betekenen dat Candice Beveren inruilt voor het ‘verre’ Binkom. “Uiteraard is het nu fijn om elkaar dagelijks te kunnen zien. We zijn elkaars knuffelcontact”, aldus de zussen.

14 reacties

 • Michael SMETS

  4 weken geleden
  Hopelijk kunnen zij de afstand ook overwinnen! De buren van Marijn, afkomstig uit Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant deden hun dat al voor 26 jaar geleden. Minstens evenveel succes gewenst!
 • Els Neirinckx

  4 weken geleden
  Hopelijk blijven ze bij elkaar, ikzelf heb ook mijn geliefde gevolgd...ik woonde in Aalst, een stad die leeft en ik ben uiteindelijk verhuisd naar Limburg, omgeving Beverlo een echt boerengat. Inmiddels woon ik hier bijna 16j. Mijn familie woont nog steeds in Aalst. Dus laat die afstand niet tussen jullie komen en anders zoek je een middenweg. Veel succes samen
 • Jurgen de Backer

  4 weken geleden
  Aan zelfvertrouwen geen gebrek alvast. Dominantie ten top!
 • Rudi Pieters

  4 weken geleden
  Komt sympathiek over maar zou er niet kunnen met samen leven het moet altijd haar goesting zijn
 • Hugo Schelstraete

  4 weken geleden
  Gelukkig zitten zij in het programma. Hun optimisme en levenslust ontbreekt duidelijk bij de andere kandidaten en zo ze zien ook bij diegenen die hieronder reageren. Mooi om nog eens positief ingestelde mensen op TV te zien.
 1. Kraanmachi­nist Evi kaffert knoeiende werkman uit vanuit haar cabine: "No! Afblijven!"
  Play
  Lady Bouwers

  Kraanmachi­nist Evi kaffert knoeiende werkman uit vanuit haar cabine: "No! Afblijven!"

 2. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam