Candice uit 'Blind getrouwd' reageert voor het eerst op scheiding: "We gaan even door heel moeilijk moment”

ShowbizzCandice en en Marijn uit ‘Blind getrouwd’ zetten een punt achter hun huwelijk, zo maakten ze eerder deze week bekend. De twee leerden elkaar in 2020 kennen tijdens het VTM-programma, maar na bijna twee jaar als getrouwd koppel gaan ze voortaan “als vrienden” verder. Via sociale media wil Candice nu iedereen bedanken voor de vele steunberichten die ze heeft ontvangen.

 1. Stijn en Nuria reageren op scheiding van Candice en Marijn: “Wij vertikken alle twee om het op te geven. We zijn alle twee heel koppig”
  Play
  BV

  Stijn en Nuria reageren op scheiding van Candice en Marijn: “Wij vertikken alle twee om het op te geven. We zijn alle twee heel koppig”

  Grote verrassing voor de fans van ‘Blind getrouwd’: Candice en Marijn zetten een punt achter hun huwelijk. Twee jaar geleden gaven ze elkaar het jawoord op tv en tijdens de huwelijksreis was al duidelijk dat het enorm goed klikte tussen de twee. Al bleef er die eeuwige discussie over waar ze gingen wonen: Beveren of Binkom? Ze kozen uiteindelijk voor de woonplaats van Marijn. En de twee deelden uitgebreid hun geluk op sociale media. Daarom komt de breuk nu voor velen onverwacht, ook voor andere ‘Blind getrouwd’-koppels. Showbits spreekt met Stijn en Nuria, het allereerste succeskoppel uit het VTM-programma. “Candice en Marijn waren een mooi stel, we vinden het heel jammer”, vertelt Nuria. Desna polst bij hen meteen ook naar tips voor een gelukkig en langdurig huwelijk.
 1. KIJK. Bikinidefilé bij dertig graden: Miss België-finalistes gooien álles in de strijd
  Play

  KIJK. Bikinide­filé bij dertig graden: Miss Bel­gië-finalistes gooien álles in de strijd

  Volgens de buitenwereld een vleeskeuring die niet echt meer van deze tijd is, maar volgens de Miss België-finalistes zelf een must in de verkiezing. “Het bikinidefilé hoort bij Miss België, dat weet je vooraf”, klinkt het in het Egyptische Baron Resort Sharm El Sheikh waar de 32 dames zich deze week voorbereiden op de kroon. “Onze vrouwelijke vormen mogen we tonen, toch?” En dus werd er geoefend, tot de juiste moves in de benen zaten. Op 11 februari 2023 volgt het echte bikinidefilé tijdens de verkiezing in Plopsaland De Panne.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.