Candice uit 'Blind getrouwd' reageert voor het eerst op scheiding: "We gaan even door heel moeilijk moment”

ShowbizzCandice en en Marijn uit ‘Blind getrouwd’ zetten een punt achter hun huwelijk, zo maakten ze eerder deze week bekend. De twee leerden elkaar in 2020 kennen tijdens het VTM-programma, maar na bijna twee jaar als getrouwd koppel gaan ze voortaan “als vrienden” verder. Via sociale media wil Candice nu iedereen bedanken voor de vele steunberichten die ze heeft ontvangen.

 1. “Tom Cruise staat in mijn top 5 van beste minnaars”: het woelige liefdesleven van Cher, die een nieuwe toyboy heeft
  PREMIUM
  CELEBRITIES

  “Tom Cruise staat in mijn top 5 van beste minnaars”: het woelige liefdesle­ven van Cher, die een nieuwe toyboy heeft

  Cher (76) blijft eeuwig jong, niet alleen met de hulp van haar plastische chirurg, maar ook dankzij haar liefde voor jongere mannen. De Amerikaanse zangeres is begonnen aan een nieuw amoureus avontuur met de 40 jaar jongere Alexander Edwards, met wat ophef tot gevolg. “Ik ga ons niet verdedigen. We zijn gelukkig en vallen niemand lastig”, verdedigde Cher zich al. En dat moest ze in het verleden al vaker doen, want Edwards is lang niet de eerste opvallende beau in haar woelige liefdesleven. “Mannen zijn het beste wat er is. Maar je hebt ze niet echt nodig om te leven.”
 1. Stijn en Nuria reageren op scheiding van Candice en Marijn: “Wij vertikken alle twee om het op te geven. We zijn alle twee heel koppig”
  Play
  BV

  Stijn en Nuria reageren op scheiding van Candice en Marijn: “Wij vertikken alle twee om het op te geven. We zijn alle twee heel koppig”

  Grote verrassing voor de fans van ‘Blind getrouwd’: Candice en Marijn zetten een punt achter hun huwelijk. Twee jaar geleden gaven ze elkaar het jawoord op tv en tijdens de huwelijksreis was al duidelijk dat het enorm goed klikte tussen de twee. Al bleef er die eeuwige discussie over waar ze gingen wonen: Beveren of Binkom? Ze kozen uiteindelijk voor de woonplaats van Marijn. En de twee deelden uitgebreid hun geluk op sociale media. Daarom komt de breuk nu voor velen onverwacht, ook voor andere ‘Blind getrouwd’-koppels. Showbits spreekt met Stijn en Nuria, het allereerste succeskoppel uit het VTM-programma. “Candice en Marijn waren een mooi stel, we vinden het heel jammer”, vertelt Nuria. Desna polst bij hen meteen ook naar tips voor een gelukkig en langdurig huwelijk.