Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Candice en Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ maken hun nieuwe woonplaats bekend

ShowbizzIets meer dan een week geleden lieten Candice en Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ weten dat ze dan toch eindelijk gingen samenwonen. De locatie hield het koppel nog eventjes voor zichzelf, maar ondertussen was het tijd voor the big reveal. Op haar Instagramaccount maakte de ‘de bom van Beveren’ bekend dat ze voortaan samen in Binkom wonen.

7 reacties

 • Paul Janssens

  1 maand geleden
  Binkom hoort bij Lubbeek,toch wel een goeie plaats om te wonen,nog landelijk en kort bij Leuven en iets verder Hasselt
 • ronny engels

  1 maand geleden
  Tegen mijn eigen zoon ook altijd gezegd dat leerkracht worden een goede keuze was, want overal zijn scholen en dan is het makkelijk om de liefde van je leven te volgen. Maar ik zeg nu ook zoek uw een lief hier achter de hoek, want je kinderen in de buurt hebben is toch iets dat je wil op je oude dag. Maar ik wens hen alle geluk en veel liefde toe.
 • Leen Demeyer

  1 maand geleden
  Groot gelijk. Het is een prachtige omgeving. Er zijn steden vlakbij. Bovendien, je zou het je echt beklagen als dit een breekpunt zou geweest zijn. Je zal waarschijnlijk toch wel naar groen en rust snakken als je een gezin begint. Proficiat!
 • Marco Di Scarpa

  1 maand geleden
  Goeie keuze. Drukte vindt je overal. Om rust te vinden moet je vaak lang zoeken. Veel aangename momenten in Binkom dat wel degelijk in Vlaams-Brabant ligt en niet in Limburg.
 • paola nerozzi

  1 maand geleden
  Een prachtvrouw en een fantastische koppel en hij ook een man denk ik waar een vrouw zijn eigen mag zijn en nu heeft ze gekozen en erna wanneer ze willen aan kindjes misschien beginnen ze zullen zelf weten wat ze moeten doen om in hun leven gelukkig te worden.Ze passen heel goed bij mekaar er zullen altijd ups en downs zijn maar die overleven ze wel met veel praten en er voor elkaar te zijn .Nogmaals proficiat voor dit mooi en fantastische koppel.