Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Candice en Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ maken hun nieuwe woonplaats bekend

ShowbizzIets meer dan een week geleden lieten Candice en Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ weten dat ze dan toch eindelijk gingen samenwonen. De locatie hield het koppel nog eventjes voor zichzelf, maar ondertussen was het tijd voor the big reveal. Op haar Instagramaccount maakte de ‘de bom van Beveren’ bekend dat ze voortaan samen in Binkom wonen.

7 reacties

 • Paul Janssens

  1 jaar geleden
  Binkom hoort bij Lubbeek,toch wel een goeie plaats om te wonen,nog landelijk en kort bij Leuven en iets verder Hasselt
 • ronny engels

  1 jaar geleden
  Tegen mijn eigen zoon ook altijd gezegd dat leerkracht worden een goede keuze was, want overal zijn scholen en dan is het makkelijk om de liefde van je leven te volgen. Maar ik zeg nu ook zoek uw een lief hier achter de hoek, want je kinderen in de buurt hebben is toch iets dat je wil op je oude dag. Maar ik wens hen alle geluk en veel liefde toe.
 • Leen Demeyer

  1 jaar geleden
  Groot gelijk. Het is een prachtige omgeving. Er zijn steden vlakbij. Bovendien, je zou het je echt beklagen als dit een breekpunt zou geweest zijn. Je zal waarschijnlijk toch wel naar groen en rust snakken als je een gezin begint. Proficiat!
 • Marco Di Scarpa

  1 jaar geleden
  Goeie keuze. Drukte vindt je overal. Om rust te vinden moet je vaak lang zoeken. Veel aangename momenten in Binkom dat wel degelijk in Vlaams-Brabant ligt en niet in Limburg.
 • paola nerozzi

  1 jaar geleden
  Een prachtvrouw en een fantastische koppel en hij ook een man denk ik waar een vrouw zijn eigen mag zijn en nu heeft ze gekozen en erna wanneer ze willen aan kindjes misschien beginnen ze zullen zelf weten wat ze moeten doen om in hun leven gelukkig te worden.Ze passen heel goed bij mekaar er zullen altijd ups en downs zijn maar die overleven ze wel met veel praten en er voor elkaar te zijn .Nogmaals proficiat voor dit mooi en fantastische koppel.
 1. Aanhangers proberen onschuld van prins Andrew te bewijzen met bizarre foto: “Dit is gewoon lachwekkend”
  Royalty

  Aanhangers proberen onschuld van prins Andrew te bewijzen met bizarre foto: “Dit is gewoon lachwek­kend”

  Er is opnieuw veel ophef rond een foto die gelinkt is aan Virginia Giuffre (39) en prins Andrew (62). Giuffre, die zegt misbruikt te zijn door de royal, verklaarde dat ze samen met de hertog in bad gezeten heeft. Aanhangers van Ghislaine Maxwell beweren echter dat het niet mogelijk is dat er seksuele handelingen hebben plaatsgevonden in de badkuip. Volgens hen is het bad daar “veel te klein” voor. Iets wat ze op hun beurt ook proberen aantonen aan de hand van een bizarre foto.
 2. Anne Hathaway steelt de show tijdens feestje in Parijs: “Met haar wil je uitgaan”
  Play
  Celebrities

  Anne Hathaway steelt de show tijdens feestje in Parijs: “Met haar wil je uitgaan”

  Mensen op sociale media dromen weg door de dansmoves van Anne Hathaway (40). De actrice was aanwezig op een feest in Parijs, georganiseerd door het modehuis Valentino. Op beelden is te zien hoe Anne een leuke tijd beleeft en zingt en danst op heel wat bekende nummers. Aanwezigen deelden de beelden op het internet en heel wat mensen lijken er geen genoeg van te krijgen. “Ze ziet er perfect uit, ik wil met haar uitgaan”, schrijft iemand bij een video op TikTok.