Marijn en Candice vertellen in Story over hoe ze het afgelopen jaar beleefd hebben.
Volledig scherm
PREMIUM
Marijn en Candice vertellen in Story over hoe ze het afgelopen jaar beleefd hebben. © Dieter Bacquaert

Candice en Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ blikken terug op bijzonder jaar: “De sleutel van mijn huisje afgeven maakte me triest”

Showbizz2021 was voor Blind Getrouwd-koppel Candice Martens (32) en Marijn Lenaerts (bijna 37) een bijzonder jaar. Ze vierden hun eerste huwelijksverjaardag én namen belangrijke beslissingen. Zo ruilde Candice Beveren in voor Binkom en stopte ze als leerkracht om een webshop te starten. Het koppel vertelt honderduit over samenwonen, hoe ze ervoor gezorgd hebben dat Candice haar zus nog vaak ziet en hun toekomstplannen. “Ik weet niet waarom, maar ik heb altijd het gevoel gehad dat 36 een speciale leeftijd voor mij zal zijn. Wie weet word ik dan mama.”

  1. Nieuwe privébeelden van jonge Queen Elizabeth vrijgegeven
    Play
    Royalty

    Nieuwe privébeel­den van jonge Queen Elizabeth vrijgege­ven

    In aanloop naar de documentaire ‘Elizabeth: The Unseen Queen’ is alvast een aantal privébeelden van de jonge koningin vrijgegeven. De eerste filmpjes en een aantal foto’s werden donderdagavond openbaar gemaakt door Buckingham Palace en de BBC. De 75 minuten durende documentaire over het leven van Elizabeth (96) als prinses verschijnt zondag op de Britse zender en is gemaakt ter ere van het platina jubileum van de koningin.