VTM
Volledig scherm
© VTM

Candice en Marijn gaan eindelijk samenwonen: “Heen en weer reizen werden we beu”

ShowbizzFans moesten er lang op wachten, maar Candice (32) en Marijn (36) maakten dan toch bekend dat ze gaan samenwonen. Het Blind Getrouwd-koppel is zelfs al volop bezig met de verhuis. “Onze eerste huwelijksverjaardag heeft ons aan het denken gezet over de volgende stap”, klinkt het bij Candice.

9 reacties

 • els keymolen

  2 maanden geleden
  super, tof, jullie zijn een leuk stel!!! Houden zo!!!!
 • Mady Brits

  2 maanden geleden
  Jullie waren tijdens het programma al mijn lievelingen en ik had gehoopt dat het echt iets ging worden tussen jullie. Ik wens jullie heel veel succes, geluk en liefde toe.
 • elise ameye

  2 maanden geleden
  Gelukkig zijn er nog normale koppels ook.
 • Rita Van Rossum

  2 maanden geleden
  Heel veel geluk samen jullie zijn de Max en veel succes met de kleding 👍🏻
 • Noël Onselaere

  2 maanden geleden
  af en toe eens bij de kapper gaan
 1. Kroonprinses Amalia geeft eerste toespraak als troonopvolger: “Om mijn taak te kunnen vervullen, zal ik nog veel moeten leren”
  Play
  Royalty

  Kroonprin­ses Amalia geeft eerste toespraak als troonopvol­ger: “Om mijn taak te kunnen vervullen, zal ik nog veel moeten leren”

  Prinses Amalia nam woensdag - één dag na haar 18de verjaardag - zitting in de Nederlandse Raad van State. Op die plek kan de prinses zich voorbereiden op haar toekomst als koningin. De prinses kwam samen met haar ouders koning Willem-Alexander (54) en koningin Máxima (50) aan en gaf ook meteen haar eerste toespraak als troonopvolger: “Het is een eer om door u ontvangen te mogen worden”, vertelde een zichtbaar zenuwachtige Amalia tegen haar vader.
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 3. Brooke Shields over interview uit haar tienerjaren: “Ik kreeg seksueel getinte vragen”
  Celebrities
  2

  Brooke Shields over interview uit haar tienerja­ren: “Ik kreeg seksueel getinte vragen”

  Brooke Shields (56) blikt in een podcast terug op haar in de jaren 80 controversiële reclamecampagne voor het merk Calvin Klein. De actrice droeg toen een jeansbroek en een blouse die haar blote buik toonde. Net iets té sexy vonden veel lezers, met bakken kritiek als gevolg. Brooke zelf had het echter vooral moeilijk met een specifiek interview na de hele heisa. “Ik kreeg seksueel getinte vragen.”