VTM2
Volledig scherm
© VTM2

Camille tekent platencontract bij Sony Music Germany: “Beste kerstgeschenk ooit”

Showbizz2021 kan voor Camille Dhont alvast niet meer stuk. De 20-jarige zangeres is van plan om binnenkort Duitsland te veroveren. Het ‘#LikeMe’-gezicht heeft namelijk een platencontract van Sony Music Germany op zak. Dat nieuws maakte Camille zonet zelf bekend op Instagram.

1 reactie

 • Patrick Verbelen

  1 jaar geleden
  Het hoekje van de onzin
 1. Gedemotiveerd, veel verlof en altijd 9-to-5? Zes clichés over ambtenaren onder de loep genomen
  Jobat

  Gedemoti­veerd, veel verlof en altijd 9-to-5? Zes clichés over ambtenaren onder de loep genomen

  Volgens de recentste cijfers van het Salariskompas van Jobat.be is werken voor de overheid geen slecht idee. Onze overheid staat immers op de vijfde plaats in de rankschikking van de best betalende sectoren én de sectoren waar de medewerkers het gelukkigst zijn in hun professionele leven. Ambtenaren kampen echter wel met heel wat hardnekkige vooroordelen. Kloppen die? Kara Roggeman van de FOD Beleid & Ondersteuning (BOSA) geeft haar mening over zes hardnekkige clichés die circuleren over werken bij de overheid.
 2. Heeft prins Harry het definitief verkorven bij de Britse media? “Wacht maar tot Charles al z'n titels afneemt”
  PREMIUM
  ROYALTY

  Heeft prins Harry het definitief verkorven bij de Britse media? “Wacht maar tot Charles al z'n titels afneemt”

  Met z'n rechtszaak tegen ‘Mirror Group Newspapers' probeert prins Harry (38) het Britse medialandschap te hervormen, maar of dat zal lukken is een andere vraag. De Britse pers liet zich de voorbije dagen bijzonder kritisch uit over de hertog van Sussex. En niet alleen de tabloids, maar ook kwaliteitstitels zoals ‘The Guardian’ en ‘The Telegraph’ zijn vlijmscherp voor z'n gedrag. Zijn de media Harry kostbeu? We trokken op onderzoek en legden ons oor te luisteren bij royalty-expert Wim Dehandschutter. “In plaats van de media zou hij beter zichzelf proberen redden. Hij zal het nodig hebben.”