VTM
Volledig scherm
© VTM

Camille Dhont, Bazart en Get Ready treden op tijdens éénmalige comeback 'Tien om te Zien’ (en jij kan hier tickets winnen)

TVGoed nieuws voor de fans van het muziekprogramma ‘Tien om te zien’. Door de straffe kijkcijfers voor ‘Tien om te zien 199X’, dat vorige zondag nog vlot 700.000 fans trok, wil VTM aan deze retroreeks een waardig slot bouwen. Daarom komt er eind deze zomer een eenmalige terugkeer van de echte ‘Tien om te zien’. De eerste namen zijn nu bekendgemaakt. 

33 reacties

 • Karolien Smets

  1 maand geleden
  De nostalgie van vroeger geef ik maar wat graag door aan mijn 3 tienerdochters #beachlife
 • Ingrid Devilke

  1 maand geleden
  Wij zijn maar 4 dagen aan zee en zouden die week Tien om te zien kunnen meemaken. Once in a lifetime❤️
 • Henri Neirynck

  2 maanden geleden
  Hoe schoon het was, hoe leuk het toen klonk en je dichtbij met hen je mee zong, het was tien om te zien muziek en liedjes meezingen toen het nog zo in Blankenberge op de dijk kon.
 • andre rabau

  2 maanden geleden
  Leuk om nog eens iets te kunnen bijwonen in mijn badstad waar ik al bijna 40 jaar naartoe ga
 • Els De Schepper

  2 maanden geleden
  Ik zou het supertof vinden om mij mama daarmee super gelukkig te maken. ❤️
 1. Billie Eilish verloor 100.000 volgers na sexy foto, maar gaat toch een stap verder: “Mensen zijn bang voor grote borsten”
  Celebrities
  13

  Billie Eilish verloor 100.000 volgers na sexy foto, maar gaat toch een stap verder: “Mensen zijn bang voor grote borsten”

  Zangeres Billie Eilish (19) is onlangs naar eigen zeggen 100.000 Instagram-volgers verloren nadat ze een foto had geplaatst waarop haar boezem een beetje zichtbaar was. Fans zeiden graag de ‘oude Billie’ terug te willen, bekend van de wijde kleding. Eilish snapt er niks van en deelt vandaag een van haar minst verhullende foto’s tot nu toe. “Mensen zijn bang voor grote borsten.’’
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.