Camilla ontmoet 'Camilla'
Volledig scherm
Camilla ontmoet 'Camilla' © Photo News

Camilla Parker Bowles staat oog in oog met de vrouw die haar vertolkt in ‘The Crown’

RoyaltyCamilla Parker Bowles (74) heeft dinsdag haar jongere zelf ontmoet. De hertogin van Cambridge stond tijdens een lunch ter ere van Internationale Vrouwendag oog in oog met Emerald Fennell (36), de actrice die haar speelt in de Netflix-serie ‘The Crown’.

 1. Na Jeroen Meus is dit jaar Loïc Van Impe dé festivalchef op Rock Werchter: “Op is op, als we uitverkocht zijn, sluiten we de tent”

  Na Jeroen Meus is dit jaar Loïc Van Impe dé festival­chef op Rock Werchter: “Op is op, als we uitver­kocht zijn, sluiten we de tent”

  Ook naast het podium van Rock Werchter zijn er sterren te vinden, maar dan die van de culinaire soort. Waar Jeroen Meus tijdens de vorige editie dé festivalchef van de wei was met zijn ‘haute dogs’, kroont tv-kok Loïc Van Impe zich dit jaar tot die titel. Waar vind je hem terug dit weekend? En wat staat er op het menu? “De enige voorwaarde voor mijn menu was dat het goedkoper moest zijn dan de frieten met stoofvlees die je hier bestelt.”
 2. Originele Buzz Lightyear-stem Tim Allen over ‘Lightyear’: “Het heeft gewoon geen relatie met Buzz”
  film

  Originele Buzz Ligh­tyear-stem Tim Allen over ‘Lightyear’: “Het heeft gewoon geen relatie met Buzz”

  Acteur Tim Allen (69) neemt in de vier ‘Toy Story’-films de stem van Buzz Lightyear voor z’n rekening. In de nieuwste ‘Lightyear’-film, het oorprongverhaal van Buzz, horen we Chris Evans (41) als de iconische astronaut. Fans reageren daar teleurgesteld op. Maar volgens Allen is daar een logische verklaring voor: hij sprak de stem van het speelgoed in, Evans die van een geanimeerd persoon.