AFP
Volledig scherm
© AFP

Camila Cabello krijgt concurrentie van Fifth Harmony-collega: Normani heeft met ‘Motivation’ grote hit te pakken

ShowbizzZe won slechts één award op de MTV Video Music Awards vannacht, maar toch was de zaal en het publiek in de ban van Normani (23). De zangeres kan bij ons voorlopig op weinig naamsbekendheid rekenen, maar daar zal snel verandering inkomen. Nu ze de aandacht van Amerika heeft, is de ster vastbesloten om ook de wereld te veroveren. Dat ze bakken ‘Motivation’ heeft, dat bewees ze al.

3 reacties

 • Rosa Vila Tobella

  2 jaar geleden
  Er is genoeg plaats in de muziekwereld zodat deze dames gelijktijdig succesvol kunnen zijn. Niemand moet plaats maken voor niemand, en niemand krijgt er een 'concurrent' bij.
 • Axelle De Weeze

  2 jaar geleden
  waarom moet ge die twee nu weer gaan vergelijken? als die niet vroeger samen in een groep zaten zou niemand nu zijn tijd verdoen met wie is de betere van de twee
 • jose ceraia

  2 jaar geleden
  Tegenwoordig is het muzikale oor snel content.
 1. Van ‘Junior Eurosong’ tot ‘I want to see you naked’: Jasper Publie doorbreekt taboes met nieuw nummer ‘Black’
  MUZIEK

  Van ‘Junior Eurosong’ tot ‘I want to see you naked’: Jasper Publie doorbreekt taboes met nieuw nummer ‘Black’

  De naam Jasper Publie zegt u misschien niet meteen iets, maar ‘Bandits’ of ‘Junior Eurosong’ zullen sowieso een belletje doen rinkelen. Het ooit zo schattige zangertje dat ons land wou vertegenwoordigen tijdens het Songfestival danst nu in bloot bovenlijf in de videoclip van zijn single ‘Black’. Daarin zingt Jasper onder de artiestennaam JEPP over je eigen identiteit durven tonen. “Ik studeer muziek, heb een relatie met een man, dat past zogezegd niet in het typische plaatje.”