Bart Hollanders vertelt in Dag Allemaal over de invloed van de coronacrisis op z'n professionele en persoonlijke leven.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart Hollanders vertelt in Dag Allemaal over de invloed van de coronacrisis op z'n professionele en persoonlijke leven. © Ghyselinck

‘Callboys’-acteur Bart Hollanders over corona: “Als het zo verdergaat, zal ik een andere richting moeten inslaan”

Showbizz“We wilden ons geen van beiden snel weer binden, na een relatiebreuk. Maar er was geen ontsnappen aan.” En dus vormen Bart Hollanders (37) en zijn vriendin Hiske (42) nu een samengesteld gezin met vier kinderen, waarvan een dochter van hen beiden, Edie (1,5). Heel wat mensen om te onderhouden, net nu zijn sector het zo moeilijk heeft. De acteur overweegt zelfs om een andere richting in te slaan. “Een pijnlijke vaststelling, maar van die uitkering zou ik zelfs als alleenstaande zonder kinderen amper rond­komen.”

3 reacties

 • Bart Dekort

  1 maand geleden
  Eindelijk ene met echt talent, en net die zou de vijver verlaten waarin zoveel opgeblazen vissen rondzwemmen. U tijdelijk heroriënteren is inderdaad een goed idee, maar ga aub terug naar het scherm, zodat geen would-be uw rol moet spelen.
 • Kelly Verlinden

  1 maand geleden
  Er is werk genoeg meneer. VTM en meer geven enkel om hun vaste waarden en zijn zelfs onnozeliteiten aan het uitvinden om hun werk te bezorgen, goede acteurs als u worden aan de kant geschoven. Dat zou genoeg moeten zeggen voor u over de sector waarin u werkt.
 • Danny Duyvejonck

  1 maand geleden
  Ja jongen, echt gaan werken hè vriend. Ik ben bijna 60 en werk nog altijd in de bouw als schrijnwerker. Dat is toch iets anders dan spelen hoor .Alé veel geluk op de arbeidsmarkt,ze werven nog altijd aan in den bouw.
 1. ‘Callboy’ Bart Hollanders geniet van zijn papa-rol: “Het is mooi om te zien hoe Edie één gezin vormt met de kinderen van Hiske”
  PREMIUM
  Showbizz

  ‘Callboy’ Bart Hollanders geniet van zijn papa-rol: “Het is mooi om te zien hoe Edie één gezin vormt met de kinderen van Hiske”

  Net als zijn personage Randy Paret in ‘Callboys’ is Bart Hollanders (35) een zorgzaam type. Als een echte familieman bleef hij een halfjaar thuis om voor zijn pasgeboren dochtertje te zorgen. “Edie is heel aanhankelijk. Ze is graag bij mij”, zegt Bart in een gesprek met Dag Allemaal. Zijn vriendin Hiske Van den Wouwer (41) heeft nog drie kinderen uit vorige relaties.
 1. Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen
  Play
  Blind Getrouwd

  Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen

 2. Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'