Facebook
Volledig scherm
© Facebook

BV’s springen in de bres voor katje Lee met video: “Laat Lee leven”

ShowbizzDe zaak rond het katje Lee kent nog geen einde nu de rechtszaak voor twee weken werd uitgesteld. Nadat al heel wat politici en organisaties zich uitgesproken hebben tegen het euthanaseren van het katje, roepen nu ook bekende Vlamingen in een video op om Lee te sparen.

41 reacties

 • Joey Starr

  2 jaar geleden
  Ik ben ook een kattenvriend maar hondsdolheid dat jaarlijks 50.000 doden eist, van wie de meesten trouwens kinderen, is ook niet mis. Ofwel het katje laten inslapen (wegens de onverantwoordelijkheid van haar baasje) ofwel het 6 maanden in quarantaine plaatsen. Zeker nu geen risico’s nemen voor de volksgezondheid. Dat BVs hier zo makkelijk over, doen zegt vooral veel over hen... Zo lang ze maar in the picture komen hé?
 • Peter Viaene

  2 jaar geleden
  Mevrouw Monteyne. De vossen in Belgie zijn niet besmet met hondsdolheid maar het is net doordat iemand een mogelijk besmet dier meebrengt dat ze dat mogelijk wel weer worden.
 • Monique Monteyne

  2 jaar geleden
  beste mensen , wat ik niet begrijp die heisa over katje Lee die "mogelijks " besmet is met rabiës wat mijns inziens nichil is en dat ze zoveel vossen overal in de natuur loslaten die nog meer risico vormen dat zijn wilde dieren die zitten overal en hebben ook kans dat ze dat virus hondsdolheid hebben en er zijn heel veel vossen overal ik begrijp het niet meer
 • Bert Verlooy

  2 jaar geleden
  Iets of iemand graag zien is iets anders dan graag willen hebben. Dat begrijpen veel mensen nog altijd niet. Als ze die kat graag zag, had ze de eerder gegeven richtlijnen van het FAVV moeten volgen en de kat ginder in quarantaine moeten houden of ginder laten. Maar ze moest die hier in België hebben en heeft daarmee het leven van dit dier in gevaar gebracht, zich ten volle bewust van de risico's. Heel egoistisch van haar. Er zitten hier al zoveel zwerfkatten die elk jaar een spuitje krijgen.
 • Wendy Van Meel

  2 jaar geleden
  Regels zijn regels. Wetten zijn wetten. Zo kan iedereen effe dieren en goederen binnen smokkelen. Wat een media circus. Zullen we dan ook AL de asielzoekers een Belgische identiteit geven??
 1. Vlaming mag gitaar spelen tijdens concert van Green Day in Parijs: “Je mag de gitaar houden, hij is van jou”
  Play

  Vlaming mag gitaar spelen tijdens concert van Green Day in Parijs: “Je mag de gitaar houden, hij is van jou”

  Afgelopen zaterdag zakte Lennert Borremans uit Lennik af naar Parijs om een concert van de rockband Green Day bij te wonen. Plots wordt hij op het podium gevraagd door de zanger. Hij mag voor maar liefst 40.000 man gitaar spelen. En alsof de ervaring nog niet bijzonder genoeg is: hij mag de gitaar mee naar huis nemen. “Je mag de gitaar houden. Hij is van jou”, aldus zanger Billie Joe Armstrong. Bekijk hierboven de beelden.
 2. VIDEO. Nog geen ‘Blind Getrouwd’-baby voor Candice en Marijn: “Er zal eerder een tweede hond komen dan een kind”
  Play
  Bekende Viervoeters

  VIDEO. Nog geen ‘Blind Ge­trouwd’-ba­by voor Candice en Marijn: “Er zal eerder een tweede hond komen dan een kind”

  ‘Blind Getrouwd’-koppel Candice en Marijn hebben niet enkel een groot hart voor elkaar, maar ook voor hun dieren. Opgeteld delen ze hun huis in Binkom met zeven viervoeters. Een plaatsje voor een tweede hond lijkt gereserveerd, een baby laat nog even op zich wachten. Dat vertellen ze in de eerste aflevering van Bekende Viervoeters, een nieuwe HLN Original-videoreeks.