Tom Dice, Jelle Cleymans en Regi
Volledig scherm
Tom Dice, Jelle Cleymans en Regi © rv

BV’s reageren teleurgesteld op beslissingen Overlegcomité: “Slaapwel liefste Sportpaleis”

ShowbizzHet Overlegcomité kwam deze voormiddag samen om de coronamaatregelen op scherp te stellen. Vooral de cultuur- en evenementensector moet eraan geloven. Heel wat BV’s zijn boos op de regering en uiten hun frustraties op sociale media. “Ik begrijp het verschil niet tussen 400 mensen met afstand op een stoel voor niet langer dan twee uur en een vol café waar je zonder controle door elkaar wandelt tot 23u in de avond.”

25 reacties

 • nicole desseyn

  1 maand geleden
  Misschien gaan helpen in ziekenhuizen zorgcentra en vaccinatieplaatsen ?
 • Liesbet Van bavel

  1 maand geleden
  De acteurs en zangers en zangeressen zouden beter na denken dank aan de andere mensen
 • Alain Catry

  1 maand geleden
  Optreden in een sportstadion , daar mag alles !
 • piet devlieger

  1 maand geleden
  Inderdaad, Helga Geuens. Die ikke-ikke-ikke-BV's zouden hun egoïsme en hebzucht beter eens aan de kant zetten en beseffen dat hun optredens voor pakken besmettingen zorgen.
 • Joey Starr

  1 maand geleden
  Nu die toch niets te doen hebben (maar wél financiële steun krijgen) zouden die egotrippertjes beter iets nuttigs doen b.v. in een hospitaal of vaccinatiecentrum gaan werken. Misschien dat wat er in de werkelijke wereld gebeurt dan (eindelijk) hun ogen opent?
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Sportpaleis Group komt met eigen onderzoek: concertsector blijkt geen besmettingshaard
  Muziek

  Sportpa­leis Group komt met eigen onderzoek: concertsec­tor blijkt geen besmet­tings­haard

  De cultuursector werd gedurende de coronapandemie hard getroffen door de maatregelen van onze overheid, maar uit een nieuw onderzoek van de Sportpaleis Group zelf blijkt dat de concertsector geen besmettingshaard is. Uit de resultaten blijkt dat de opgelegde voorzorgsmaatregelen een positief effect hebben. Volgens de studie is er dan ook geen reden om deze sector strenger te behandelen dan andere sectoren waar het mensen wel toegelaten is om te verzamelen.