Sonja Kimpen, Wim Ballieu en Sven Ornelis
Volledig scherm
PREMIUM
Sonja Kimpen, Wim Ballieu en Sven Ornelis © RV/KG

BV’s over gezond eten tijdens de feestdagen: “Zondigen is toegelaten, zolang je voor de rest normaal doet”

ShowbizzMet de feestdagen in zicht krijgen sommige mensen een lichte paniekaanval over het effect van overdadig eten en drinken op de weegschaal. Maar volgens gezondheidscoach Sonja Kimpen hoef je je geen zorgen te maken: “Je kan onmogelijk 3 kilo bijkomen tijdens de feestdagen.” Ook tv-kok Wim Ballieu en foodie Sven Ornelis geven hun tips mee om de kilo’s in het oog te houden.

0 reacties

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.