Joyce De Troch, Frank Duboccage, Katrien De Becker
Volledig scherm
PREMIUM
Joyce De Troch, Frank Duboccage, Katrien De Becker © Dieter Bacquaert, Bart Leye

BV’s maken zich zorgen over het zelfbeeld van hun dochters: “Ik ken collega’s die niet één foto posten voor ze hun wallen weggewerkt hebben”

ShowbizzOp sociale media worden we overspoeld met prachtige foto’s van semi-perfecte influencers en modellen. Een onhaalbare standaard die al snel voor onzekerheid zorgt, zeker bij jonge meisjes. Die beseffen immers niet dat altijd dat vooral filters verantwoordelijk zijn voor de perfectie. TV Familie sprak met enkele bekende ouders als Eveline Hoste en Joyce De Troch over hoe zij daarmee omgaan. “Hebben mijn dochters straks een wat minder strakke poep en dat zint hen niet? Dan moeten ze een rondje extra ‘rond den blok’ lopen.”

12 reacties

 • Fanny Konings

  5 maanden geleden
  Hoe kan je dan in godsnaam afspreken zonder de grote ontgoocheling, gelukkig ben ik sterk genoeg om me niet te moeten profileren op Instagram en heb ik toch de ontmoetingen die nodig zijn van wat ze rieel zien en zo interessant te zijn ,ipv alles te stallen op facebook, niets zo oninteressant en stelt tot weinig verbeelding maar wel kan je aan selectie doen zonder een echte ontmoeting
 • Heidi Werbrouck

  5 maanden geleden
  In de jaren 50 en 60 waren het actrices, in de jaren 80 de supermodellen, nu de "influencers", de ene nog hersenlozer dan de andere. Dat jonge meisjes zich aan nepperfectie spiegelen is helaas van alle tijden geweest en zal dat helaas ook altijd blijven. Je kan tieners, en ja ook jongens, alleen maar proberen te laten inzien hoe fake het allemaal is.
 • Didi Bellens

  5 maanden geleden
  Dit is heel triestig. Ocharme al die meisjes en jongens die niet aan het ideale zelfbeeld voldoen. Blijf wie je bent en je bent al zeker 100% meer waard dan al die aan plastische chirurgie doen.
 • Steve Warson

  5 maanden geleden
  Voor dat er sprake was van sociale media had de jeugd ook zijn idolen, rolmodellen en werden er luchtkastelen gebouwd. De alledaagse realiteit van het leven slaat snel genoeg toe en toch blijven we gapen naar het "succesvolle" leven van de showbizz, terwijl het gros maar een middelmatig inkomen heeft, slechts een klein aantal goed tot uitstekend boert en quasi iedereen in dat wereldje dezelfde banale problemen meemaakt als wij allemaal.
 • Bruno Vermeire

  5 maanden geleden
  Die hebben toch hun zonen en dochters zelf opgevoed ? of niet ?
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Billie Eilish verloor 100.000 volgers na sexy foto, maar gaat toch een stap verder: “Mensen zijn bang voor grote borsten”
  Celebrities
  1

  Billie Eilish verloor 100.000 volgers na sexy foto, maar gaat toch een stap verder: “Mensen zijn bang voor grote borsten”

  Zangeres Billie Eilish (19) is onlangs naar eigen zeggen 100.000 Instagram-volgers verloren nadat ze een foto had geplaatst waarop haar boezem een beetje zichtbaar was. Fans zeiden graag de ‘oude Billie’ terug te willen, bekend van de wijde kleding. Eilish snapt er niks van en deelt vandaag een van haar minst verhullende foto’s tot nu toe. “Mensen zijn bang voor grote borsten.’’