Joyce De Troch, Frank Duboccage, Katrien De Becker
Volledig scherm
PREMIUM
Joyce De Troch, Frank Duboccage, Katrien De Becker © Dieter Bacquaert, Bart Leye

BV’s maken zich zorgen over het zelfbeeld van hun dochters: “Ik ken collega’s die niet één foto posten voor ze hun wallen weggewerkt hebben”

ShowbizzOp sociale media worden we overspoeld met prachtige foto’s van semi-perfecte influencers en modellen. Een onhaalbare standaard die al snel voor onzekerheid zorgt, zeker bij jonge meisjes. Die beseffen immers niet dat altijd dat vooral filters verantwoordelijk zijn voor de perfectie. TV Familie sprak met enkele bekende ouders als Eveline Hoste en Joyce De Troch over hoe zij daarmee omgaan. “Hebben mijn dochters straks een wat minder strakke poep en dat zint hen niet? Dan moeten ze een rondje extra ‘rond den blok’ lopen.”

12 reacties

 • Fanny Konings

  3 maanden geleden
  Hoe kan je dan in godsnaam afspreken zonder de grote ontgoocheling, gelukkig ben ik sterk genoeg om me niet te moeten profileren op Instagram en heb ik toch de ontmoetingen die nodig zijn van wat ze rieel zien en zo interessant te zijn ,ipv alles te stallen op facebook, niets zo oninteressant en stelt tot weinig verbeelding maar wel kan je aan selectie doen zonder een echte ontmoeting
 • Heidi Werbrouck

  3 maanden geleden
  In de jaren 50 en 60 waren het actrices, in de jaren 80 de supermodellen, nu de "influencers", de ene nog hersenlozer dan de andere. Dat jonge meisjes zich aan nepperfectie spiegelen is helaas van alle tijden geweest en zal dat helaas ook altijd blijven. Je kan tieners, en ja ook jongens, alleen maar proberen te laten inzien hoe fake het allemaal is.
 • Didi Bellens

  3 maanden geleden
  Dit is heel triestig. Ocharme al die meisjes en jongens die niet aan het ideale zelfbeeld voldoen. Blijf wie je bent en je bent al zeker 100% meer waard dan al die aan plastische chirurgie doen.
 • Steve Warson

  3 maanden geleden
  Voor dat er sprake was van sociale media had de jeugd ook zijn idolen, rolmodellen en werden er luchtkastelen gebouwd. De alledaagse realiteit van het leven slaat snel genoeg toe en toch blijven we gapen naar het "succesvolle" leven van de showbizz, terwijl het gros maar een middelmatig inkomen heeft, slechts een klein aantal goed tot uitstekend boert en quasi iedereen in dat wereldje dezelfde banale problemen meemaakt als wij allemaal.
 • Bruno Vermeire

  3 maanden geleden
  Die hebben toch hun zonen en dochters zelf opgevoed ? of niet ?
 1. Zangeres Babet schreef al nummers voor Demi Lovato en Pitbull: “Robbie Williams is echt een heel aardige man”
  PREMIUM

  Zangeres Babet schreef al nummers voor Demi Lovato en Pitbull: “Robbie Williams is echt een heel aardige man”

  Babette van Vugt (26), beter bekend onder haar artiestennaam Babet, scheert momenteel hoge toppen met ‘1 op Een Miljoen’, de hitsingle waar ze samen met Metejoor op te horen is. Maar de Nederlandse nachtegaal legde al een indrukwekkend parcours af. Op 18-jarige leeftijd schopte ze het tot de liveshows van ‘The Voice Holland’ en daarnaast schreef ze al nummers voor enkele wereldberoemde artiesten zoals Demi Lovato, The Chainsmokers en Pitbull. En ook over de toekomst is de zangeres optimistisch. “Als je niet meer kan dromen, kan je maar beter gewoon stoppen.”