VTM
Volledig scherm
© VTM

BV’s doen hun vreemde eetgewoontes uit de doeken in ‘Waarheid, Durven of Doen’: “Vroeger at ik soms sla met chocolademousse”

TVTijd voor enkele nieuwe onthullingen in ‘Waarheid, Durven of Doen’. In de aflevering van vanavond vertelden Bab Buelens, Christoff, Niels Albert en Tine Embrechts wat meer over hun vreemdste eetgewoontes. Van altijd dezelfde bestelling in de frituur tot sla met chocolademousse: wie heeft de meest opmerkelijke gewoonte? 

0 reacties

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Daniel Craig hield emotionele afscheidsspeech na het filmen van de laatste James Bond-scène
  Celebrities
  7

  Daniel Craig hield emotionele afscheids­speech na het filmen van de laatste James Bond-scè­ne

  James Bond-ster Daniel Craig (53) kreeg hij moeilijk toen hij een aangrijpende toespraak hield om de crew van ‘No Time To Die’ te bedanken. De acteur barstte in tranen uit nadat de film was ingeblikt. “Dit was de grootste eer van mijn leven", aldus Craig. In de nieuwe 007-film, die op 30 september in de zalen komt, kruipt de acteur voor de laatst keer in de rol van James Bond.