BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

BV-vrienden De Pauw reageren: "Bart wist al weken dat dit zou gebeuren"

36 reacties

 • Patrick PAPEN

  5 jaar geleden
  Waarom zeiden die vrouwen niet dat ze niet gediend waren met zulk gedrag toen het zich stelde? Om hun jobje niet in gevaar te brengen? Nu ze dan gebeiteld zitten kunnen ze alsnog hun gram halen?
 • luc boeckx

  5 jaar geleden
  Hoe kan je nu iemand beoordelen of zelfs veroordelen als je niet echt weet waarover het gaat! Het is altijd gemakkelijk om iemand te veroordelen! Laat dit over aan mensen die daar voor bevoegd zijn. Dit is ook weer een teken hoe rot die sociale media wel kan zijn en wat die allemaal kan berokkenen, zelfs per sms!
 • Flora Nupie

  5 jaar geleden
  Het nieuws 09/11/2017 : Ik dacht eerst dat ik naar een trailer voor een nieuw satirisch programma van Bart De Pauw zat te kijken. Hopelijk is het dat en kunnen we er binnenkort hartelijk om lachen.
 • jeffrey noordzij

  5 jaar geleden
  belachelijk,waarmee ze hier nu op de proppen te komen ,moesten ze direct hebben gedaan,konden dit ook op andere manier hebben gedaan maar direct voor gans belgie.wat voor leven gaat de pauw nog hebben.denk je dat hij alleen is die dat doet
 • Eddy DESMET

  5 jaar geleden
  Laat gewoon het Gerecht het nodige doen, in de plaats van voor of tegen de ene en de andere partij een standpunt in te nemen. Het is ongelofelijk hoeveel "procureurs" hieronder aan het woord zijn ... Afwachten en ophouden te oordelen en te veroordelen wanneer je niet de precieze toedracht kent.