BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

BV-vrienden De Pauw reageren: "Bart wist al weken dat dit zou gebeuren"

36 reacties

 • Patrick PAPEN

  5 jaar geleden
  Waarom zeiden die vrouwen niet dat ze niet gediend waren met zulk gedrag toen het zich stelde? Om hun jobje niet in gevaar te brengen? Nu ze dan gebeiteld zitten kunnen ze alsnog hun gram halen?
 • luc boeckx

  5 jaar geleden
  Hoe kan je nu iemand beoordelen of zelfs veroordelen als je niet echt weet waarover het gaat! Het is altijd gemakkelijk om iemand te veroordelen! Laat dit over aan mensen die daar voor bevoegd zijn. Dit is ook weer een teken hoe rot die sociale media wel kan zijn en wat die allemaal kan berokkenen, zelfs per sms!
 • Flora Nupie

  5 jaar geleden
  Het nieuws 09/11/2017 : Ik dacht eerst dat ik naar een trailer voor een nieuw satirisch programma van Bart De Pauw zat te kijken. Hopelijk is het dat en kunnen we er binnenkort hartelijk om lachen.
 • jeffrey noordzij

  5 jaar geleden
  belachelijk,waarmee ze hier nu op de proppen te komen ,moesten ze direct hebben gedaan,konden dit ook op andere manier hebben gedaan maar direct voor gans belgie.wat voor leven gaat de pauw nog hebben.denk je dat hij alleen is die dat doet
 • Eddy DESMET

  5 jaar geleden
  Laat gewoon het Gerecht het nodige doen, in de plaats van voor of tegen de ene en de andere partij een standpunt in te nemen. Het is ongelofelijk hoeveel "procureurs" hieronder aan het woord zijn ... Afwachten en ophouden te oordelen en te veroordelen wanneer je niet de precieze toedracht kent.
 1. Actrice Anne Heche was onder invloed van cocaïne tijdens ongeval: “Ze zal niet meer wakker worden”
  Play
  CELEBRITIES

  Actrice Anne Heche was onder invloed van cocaïne tijdens ongeval: “Ze zal niet meer wakker worden”

  Anne Heche (53), bekend van de soap ‘Another World’ en de film ‘Six Days Seven Nights’, zal haar ongeval waarschijnlijk niet overleven. Dat heeft een woordvoerder van de familie laten weten. De Amerikaanse actrice, die in het verleden een relatie had met Ellen Degeneres (64), ligt in een coma nadat ze afgelopen vrijdag met haar wagen tegen een gevel reed. Daarbij zou ze onder invloed van cocaïne zijn geweest. “Heche heeft zware hersenschade opgelopen en wordt in leven gehouden om te bepalen of haar organen nog levensvatbaar zijn”, aldus de woordvoerder.
 2. Acteur Steve Martin denkt aan zijn pensioen: “Na deze reeks ga ik niet op zoek naar nieuwe rollen”
  Celebrities

  Acteur Steve Martin denkt aan zijn pensioen: “Na deze reeks ga ik niet op zoek naar nieuwe rollen”

  De Amerikaanse acteur Steve Martin (76) scheert hoge toppen met zijn nieuwe Hulu-reeks ‘Only Murders in the Building’. De serie wist maar liefst zeventien Emmy-nominaties binnen te halen, maar de acteur heeft laten vallen dat dit wel eens zijn laatste acteerproject zou kunnen zijn. Lonkt zijn pensioen? “Een film opnemen en daarvoor drie maanden verdwijnen, dat wil ik niet meer", klinkt het.
 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.