Exclusief voor abonnees

BV’s trekken massaal weg bij kappersketen De Cliént: “Mij zien ze er nooit meer”

.
rv .
In het BV-milieu wordt al een tijdje gepraat over De Cliént, de bekende keten kapsalons waar BV’s kind aan huis zijn. Volgens TV Familie zou het succes voorbij zijn. 

De lijst van wie er allemaal al de schaar in zijn of haar lokken heeft laten zetten, bestaat uit onder andere Véronique De Kock, Tanja Dexters, Phaedra Hoste, Ann Van Elsen, Els De Schepper, Valerie De Booser. De Cliént wordt gerund door Selda Karabag, die je wellicht kent van Jani’s programma  ‘Zo Man, Zo Vrouw’. Ze zocht recent trouwens ook nieuwe werkkrachten in ‘De Sollicitatie’ op VIER. Selda kreeg De Cliént in handen toen haar wederhelft Glenn Gemeiner, de bezieler van de zaak, in 2009 overleed. Hij stierf aan de gruwelijke gevolgen van de beruchte vleesetende bacterie.

‘Ik mis Glenn...’

Sindsdien is Glenns levenswerk in verval geraakt, zo wordt nu verteld. BV’s komen er niet meer over de vloer. Joyce De Troch, bijvoorbeeld. Zij was een absolute fan van Glenn en De Cliént. “Maar ik ben sinds jaren geen klant meer”, zegt Joyce in TV Familie. “Daar zijn verschillende redenen voor. Welke? Dat ga ik hier niet allemaal vertellen. Maar feit is: bij De Cliént zien ze mij nooit meer.” 

Je hebt 15% van dit artikel gelezen
28 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Mark Boonen

  Waar rook is, is vuur? Men zou straks nog denken dat het allemaal opzettelijk zo verlopen is. Hopelijk van niet.

 • Benny De schutter

  Laagopgeleide kapsters met een grote mond zoals gewoonlijk, flapuit type. Wie zit daar nu op te wachten.

 • Johan Meulenbergs

  Ik denk dat Theo Striem de nagel op de kop slaat.

 • dina d'hondt

  Klopt helemaal niet, ik heb Joyce nog gezien bij de cliënt en ook andere bv’s.

 • saskia geets

  En wààrom is Jochen op zichzelf begonnen en was alles op een paar dagen geregeld...? Als je dat weet, ken je de reden van dit artikel... #itsallaboutthemoney #vegenvooreigendeur