Ga naar de mobiele website
^ Top

BV's tonen hun groot hart in nieuwe videoclip van Robert Abigail

DJ en producer Robert Abigail heeft een nieuwe single uit en dat zullen we geweten hebben. In de videoclip van 'People Get Up Again' laten BV's als Lesley-Ann Poppe, De Romeo's, Laura Lynn en Guy Swinnen hun groot hart zien. Want de opbrengst van de single gaat integraal naar Rode Neuzen Dag.

Robert Abigail staat bekend om zijn catchy feel-good tunes. Ook 'People Get Up Again' is een puur feel good nummer over moed, steun en liefde voor elkaar. Ondanks alle problemen in de wereld mogen we de moed niet laten zakken, moeten we steun en liefde zoeken bij elkaar en terugvechten! Een hele rist BV's denkt daar net hetzelfde over.  

Ter ondersteuning van deze single en om de positieve vibe beter te kunnen verspreiden, maakte Robert eigenhandig een bijhorend clipje. Hij deed een oproep aan zijn fans, vrienden, collega's... om filmpjes in te sturen, waarin ze een korte boodschap van liefde over moesten brengen. De filmpjes stroomden binnen en Robert kleefde deze aan mekaar.

Bekende koppen

In de clip duiken ook tal van leuke en ook verrassende bekende koppen op, zoals een hoogzwangere Lesley-Ann Poppe, rocker Guy Swinnen, Lindsay, Yentl Keuppens, De Romeo's, Silvy De Bie en dochter Noor, Laura Lynn en Matthias Lens, Kim Engelbosch, Lissa Lewis, Jamilla Baidou, Luc Steeno, Margot Hallemans (Hannah Van den Bossche in 'Familie') en tal van andere bekendheden.

Beluister 'People Get Up Again' HIER op Spotify.

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug