BV's racen voor Rode Neuzen Dag (zonder rode neuzen, want bpost staakt)

Joel Hoylaerts / Photonews
Ready, set, race! Gierende banden en de geur van benzine bij Extreme Kart in Herselt afgelopen weekend. Daar werd met veel enthousiasme een evenement voor het goede doel op poten gezet: een kartrace voor Rode Neuzen Dag van Qmusic en VTM.

Bekende racepiloten Bert Longin, Tom Boonen en Anthony Kumpen sloegen de handen in elkaar en organiseerden wedstrijden voor de aanwezige waaghalzen. Door deel te nemen kon iedereen die Rode Neuzen Dag een warm hart toedraagt, zijn steentje bijdragen. En daar kwamen ook verschillende BV's op af: onder meer Stan Van Samang, Dean, Wim Soutaer en Niels Albert lieten de snelheidsduivel in zich los. De inzet van de race? Een indrukwekkende prijzenpot, met tickets voor de NASCAR-finale, een ritje in een Porsche, of backstage tickets van de deelnemende BV's.

Opmerkelijke afwezige tijdens de race: de rode neuzen zelf. Die konden door de staking bij bpost niet tijdig worden geleverd. Maar dat kon de pret gelukkig niet bederven.

Stan Van Samang kwam meeracen.
Joel Hoylaerts / Photonews Stan Van Samang kwam meeracen.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Gerard Braeckmans

    En zo hebben de BV's hun pretje weeral gehad.