Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photonews

BV's racen voor Rode Neuzen Dag (zonder rode neuzen, want bpost staakt)

ShowbizzReady, set, race! Gierende banden en de geur van benzine bij Extreme Kart in Herselt afgelopen weekend. Daar werd met veel enthousiasme een evenement voor het goede doel op poten gezet: een kartrace voor Rode Neuzen Dag van Qmusic en VTM.

1 reactie

 • Gerard Braeckmans

  4 jaar geleden
  En zo hebben de BV's hun pretje weeral gehad.
 1. Karen Damen vertelt in ‘Alloo bij’ over relatie met Regi: “En toen kwam Gert Verhulst in het spel”
  Play
  TV

  Karen Damen vertelt in ‘Alloo bij’ over relatie met Regi: “En toen kwam Gert Verhulst in het spel”

  Niemand minder dan Karen Damen is donderdagavond te gast in ‘Alloo bij...’ De zangeres neemt Luk Alloo mee naar DPG Media, waar ze een jarige Regi gaan verrassen in de radiostudio. De twee kennen elkaar goed, want ze hadden vier jaar lang een relatie. “We hadden een heel leuke relatie en hebben ons heel goed geamuseerd samen”, klinkt het. “We zijn eigenlijk op veel vlakken dezelfde persoon.” Op de vraag van Luk waarom de relatie slechts vier jaar duurde, is het antwoord duidelijk: “Omdat Gert Verhulst in het spel kwam!”
 2. Freek blijft slapen bij influencerskoppel CEMI: “3 miljoen views op TikTok, daarvoor krijgen we 0 euro”

  Freek blijft slapen bij influen­cers­kop­pel CEMI: “3 miljoen views op TikTok, daarvoor krijgen we 0 euro”

  Céline Dept en Michiel Callebaut zijn samen CEMI voor hun meer dan 15 miljoen volgers op Youtube en TikTok. Influencers, pur sang, en van het eerste uur. Met meerdere keren per week nieuwe filmpjes over voetbal, voetbaltruukjes, online trends en creatieve challenges. Ze hebben een eigen kledinglijn, eigen schoenen, een Gouden K (van Ketnet) voor een uit de hand gelopen coronalied, en bijna een eigen achtbaan in Plopsaland. Al stak een online petitie daar toen een stokje voor. Kortom: beroemdheden. Freek Braeckman mag bij hen blijven slapen en krijgt een uniek beeld achter de schermen van het populairste influencersduo van het land.