Wendy Van Wanten met haar dochter Estelle
Volledig scherm
PREMIUM
Wendy Van Wanten met haar dochter Estelle © Dieter Bacquaert

BV’s die ook na hun 40ste mama werden steunen Cath Luyten: "Geen moment schrik gehad, ik ben zelfs nog onder water bevallen"

ShowbizzZwanger zijn op je 43ste zoals Cath Luyten is niet alledaags en gaat gepaard met risico's. "Maar als de liefde er is, mogen die je niet tegenhouden om ervoor te gaan", zegt Wendy Van Wanten, die zelf op haar 48ste beviel. Ook andere collega-moeders (in spe), zoals Belle Perez (44), Joke Van de Velde (41) en Lesley-Ann Poppe (41) steunen haar volledig. "Je bent veel relaxter."

7 reacties

 • Veerle Monnens

  2 weken geleden
  Ik was net geen 42 toen ik beviel van een gezonde identieke tweeling. Ik denk dat jonge mama’s met oa. Overgewicht, roken,...evenveel risico’s lopen dan een oudere mama in goede gezondheid. Ik heb geen tests laten doen omwille van het vertekend beeld bij meerlingen. En , nog iets, mijn kinderen klagen niet.
 • Benny Marcelo

  3 weken geleden
  Het is inderdaad zo dat hou ouder de moeder hoe groter er kans op problemen is. Ik denk niet dat dit een geheim is. Het staat iedereen wel vrij om kinderen te krijgen als die daar tijd en goesting voor heeft en ik denk niet dat 43 al echt in de gevarenzone ligt.
 • Lucien Raes

  3 weken geleden
  Ronny Onraedt? Prachtige repliek!
 • Dirk De Buyst

  3 weken geleden
  Dat geeft levenslang complicaties voor het kind. Ik, geboren in 1955, mama was 43. Een ‘ongelukje’. Heb mijn moeder altijd graag gezien, maar als je 20 bent, is je moeder 63... Mijn vrouw was 23 toen haar dochter geboren werd. Jonge mama en jonge oma nu. Zálig!
 • Ronny Onraedt

  3 weken geleden
  De dag dat er aan u iets scheelt Kristoff, zal de maatschappij ook wel opdraaien voor de medische kosten. Mijn ma was ook 43 jaar toen ik werd geboren en ben nu 65... zonder kosten, maar dat kan nog komen, onthoud Kristoff, sneller dan u denkt.
 1. “Voulez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  “Vou­lez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'

 2. Winkeliers achtervolgen dief en vangen hem voor politie
  Play
  Op Interventie

  Winkeliers achtervol­gen dief en vangen hem voor politie