BV-dokter Karavani onder vuur: aan de deur gezet in eigen kliniek

Carpe Clinic - Karavani
RV Carpe Clinic - Karavani
Lesley-Ann Poppe, Tanja Dexters en Phaedra Hoste: allemaal zijn ze klant bij Carpe Clinic, de Antwerpse schoonheidskliniek die werd opgericht door ‘botoxdokter’ Ilan Karavani (57). Maar nu zit er een serieuze haar in de boter. 

Na een geschil werd Karavani in z’n eigen kliniek aan de deur gezet en zijn ex-vennoten eisen nu voor de rechtbank dat hij de naam ‘Carpe Clinic’ niet meer gebruikt.

Nieuwe kliniek

‘Karavani verkoopt liever voor 250 euro schoonheidsproducten dan dat hij cliënten een medische behandeling geeft’, aldus de advocaat van de ex-vennoten. ‘Die potjes moeten van het merk Ikari zijn - dat hij mee ontwikkelde. Ze zijn te koop in de winkel van zijn broer. Wij hebben bij de Orde der artsen klacht ingediend tegen deze commerciële praktijken.’

Op 15 mei volgt de uitspraak. Inmiddels werkt Karavani verder in zijn nieuwe kliniek, onder zijn eigen naam.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.