.
Volledig scherm
. © Instagram

BV 24/7. Winnie Bogaerts duikt in bad en wie balanceert hier op eenzame hoogte?

BVThe show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

 1. John Terra kruipt langzaam overeind na inbraak: "De psychische ravage is enorm en moeilijk te verwerken”
  PREMIUM
  BV

  John Terra kruipt langzaam overeind na inbraak: "De psychische ravage is enorm en moeilijk te verwerken”

  71 is John Terra ondertussen, maar hij is nog niet van plan om op pensioen te gaan. De zanger heeft net een nieuw album uit, ‘Even van de wereld’. Aan de hand van de tien geboden blikt hij in PRIMO terug op z’n voorbije carrière en vertelt hij over z’n minderwaardigheidscomplex en de momenten die z’n leven tekenden. “Je kan een fysieke moord plegen, maar de moord die je pleegt met een leugen is erger.”
 2. BV's die door koeienstront kruipen: onze man test het nieuwe programma van Andy Peelman
  Play
  Showbizz
  5

  BV's die door koeien­stront kruipen: onze man test het nieuwe programma van Andy Peelman

  Kruipen door koeienstront of jezelf door een onderwaterkooi hijsen: het is niet de nieuwste actiefilm van Adil en Bilal, maar wel het nieuwste VTM-programma van presentator Andy Peelman. Vanaf vanavond nemen BV’s het tegen elkaar op in de gevreesde Spartacus Run. Het concept: de BV die als snelste alle obstakels overwint, gaat met de hoofdprijs naar huis. Maar is dat allemaal wel veilig? Andy schakelde Showbits-reporter Senne in om het parcours voor hem uit te testen.