Yentl Keuppens - Roel Vanderstukken
Volledig scherm
Yentl Keuppens - Roel Vanderstukken © Instagram

BV 24/7. Pech voor Yentl Keuppens en wie gaat er schuil achter deze gigantische pruik?

ShowbizzThe show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

0 reacties

 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. Filip Peeters opent pop-up taartenwinkel met zijn tarte tatins: “Ik kon de vraag niet meer bijhouden”
  Showbizz
  9

  Filip Peeters opent pop-up taartenwin­kel met zijn tarte tatins: “Ik kon de vraag niet meer bijhouden”

  Toen de coronacrisis hem dwong tot thuiszitten, dook acteur Filip Peeters (59) samen met zijn vrouw An Miller (47) en hun dochters Leonce (16) en Louisa (17) in de keuken om zich te specialiseren in het bakken en verkopen van tarte tatins. De vraag was zo groot dat Filip besloot om vanaf zaterdag een pop-up te openen in Antwerpen. “De exacte locatie is nog een geheim, het moet een beetje spannend blijven” klinkt het bij de acteur.