Instagram
Volledig scherm
© Instagram

BV 24/7. Louis Talpe brengt een ode aan zijn vrouw en deze mini-BV verovert alle harten

ShowbizzThe show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

1 reactie

 • Maria Van Tilborg

  1 jaar geleden
  Zo mooi en schattig ❤️
 1. “Geen relatie met Hugo, wij zijn al 50 jaar bevriend”. Janine Bischops reageert voor het eerst op de kwalijke roddels
  Play
  Showbits
  40

  “Geen relatie met Hugo, wij zijn al 50 jaar bevriend”. Janine Bischops reageert voor het eerst op de kwalijke roddels

  In de populaire reeks ‘#LikeMe’ vormen Janine Bischops (81) en Hugo Sigal (75) een mooi koppeltje. Maar sinds het overlijden van Nicole duikt steeds vaker het gerucht op dat er tussen de twee ook in het echt iets moois bloeit. “Niks van aan”, ontkent Janine met klem. Ze heeft zelf ook al de roddels opgevangen en is daarover zeer verontwaardigd, vertelt ze aan Jarne. Haar eerlijke reactie zie je in een nieuwe Showbits.
 2. Priscilla Presley profiteerde in het verleden van het geld van Elvis: ze kreeg onterecht 900.000 dollar per jaar
  CELEBRITIES

  Priscilla Presley profiteer­de in het verleden van het geld van Elvis: ze kreeg onterecht 900.000 dollar per jaar

  Uit een oude rechtszaak blijkt dat Priscilla Presley (77) onterecht geld kreeg van Elvis Presley Enterprises. Ze verdiende maar liefst 900.000 dollar (ongeveer 818.505 euro) per jaar, ondanks dat ze geen aandeel in het bedrijf had. Het nieuws komt er vlak nadat de ex-vrouw van Elvis Presley zelf een rechtszaak aanspande, omdat ze de geldigheid van het testament van de overleden Lisa Marie Presley, betwist.
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  Play
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.