Instagram
Volledig scherm
© Instagram

BV 24/7. Hanne is blij met het nieuwe K3'tje en Eline De Munck gaat naakt

ShowbizzThe show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

4 reacties

 • van Dessel Wim

  2 maanden geleden
  Jaaaaaaaaaaaah, daar zaten we met zijn allen weer eens lekker op te wachten hoor ...
 • Alex Terieure

  2 maanden geleden
  Bedankt Eline, is eens wat anders dan dat K23 gezeur. Mooie foto.
 • J VAN CAMP

  2 maanden geleden
  En De Munck weet al van geen hout pijlen maken, dan maar in uw blootje zekers.
 • gilberte Vergaelen

  2 maanden geleden
  Die BV'S die mogen overal naar toe reizen ondanks corona. En De Munck als die ook maar in de media mag komen is die gelukkig!!
 1. "Beste John, het ligt niet aan de vrouwen": eigen werknemers halen uit naar 'The Voice of Holland'-bedenker in paginagrote advertentie
  Play

  "Beste John, het ligt niet aan de vrouwen": eigen werknemers halen uit naar 'The Voice of Hol­land'-bedenker in paginagro­te adverten­tie

  Meerdere vrouwen die bij mediabedrijf Talpa werken spreken de oprichter van het bedrijf in een paginagrote advertentie aan op zijn optreden en verklaring in de uitzending van BOOS gisterenmiddag. “We hebben de reactie van John de Mol met stijgende verbazing en het schaamrood op de kaken aangehoord.” De advertentie verscheen in de Nederlandse krant ‘Algemeen Dagblad’.
 2. Gewezen FBI-agent bevestigt dat Jamie Spears zijn dochter Britney bespioneerde
  Celebrities

  Gewezen FBI-agent bevestigt dat Jamie Spears zijn dochter Britney bespioneer­de

  Sherine Ebadi, een gewezen FBI-agent, bevestigt dat Jamie Spears zijn dochter Britney bespioneerde gedurende de curatele. Volgens Ebadi heeft papa Spears de privacy van zijn dochter niet alleen zelf geschonden. Uit haar verklaring in de rechtbank blijkt dat Jamie ook aan andere mensen vroeg om zijn dochter in de gaten te houden. Ondertussen heeft Britney wél controle gekregen over haar geld — al vraagt papa Jamie nog steeds om haar zijn gerechtskosten te laten betalen.