Instagram
Volledig scherm
© Instagram

BV 24/7. Ellemieke Vermolen heeft moeite met negatieve reacties en Natalia zet haar baby bump in de kijker

ShowbizzThe show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

1 reactie

 • Michel TIMMERMANS M. L.

  1 jaar geleden
  Eigenlijk moeten we dat allemaal toch niet weten.
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. James Cooke barst in tranen uit voor volle Lotto Arena dankzij Gert Verhulst
  Play
  BV

  James Cooke barst in tranen uit voor volle Lotto Arena dankzij Gert Verhulst

  De emoties liepen vrijdagavond hoog op in de Lotto Arena, waar het totaalspektakel ‘James de Musical Live on Stage’ plaatsvond. Bart Peeters, Natalia, Willy Sommers en Margriet Hermans gaven het beste van zichzelf door mee te spelen in hun eigen musical. Op het einde van de avond werd gastheer James Cooke (38) op toepasselijke wijze in de bloemetjes gezet. Gert Verhulst (55) bezorgde hem de verrassing van zijn leven: met een koor van 5000 mensen zong hij “James, dankjewel”. En dat had Cooke duidelijk niet zien aankomen. Hij barstte in tranen uit voor de volledige zaal.