Instagram Camille Dhont @camille_dhont en Instagram Tanja Dexters @tanjadexters
Volledig scherm
© Instagram Camille Dhont @camille_dhont en Instagram Tanja Dexters @tanjadexters

BV 24/7. Camille Dhont maakt muziek in Amsterdam en wat doet Tanja Dexters op het toilet?

BVThe show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 2. Neppaccounts van BV’s duiken massaal op: “Het is dweilen met de kraan open”
  BV
  3

  Neppac­counts van BV’s duiken massaal op: “Het is dweilen met de kraan open”

  Een Bekende Vlaming die in je inbox verschijnt? Het zal je waarschijnlijk niet snel overkomen. Behalve door een berichtje van een nepaccount misschien, want die duiken massaal op. Hanne Troonbeeckx (43) en Marc Van Ranst (57) krijgen dagelijks te maken met profielen die zich voordoen als hen. “Het is dweilen met de kraan open, want Instagram schorst niet meteen alle accounts die ik rapporteer.”
 3. Van 9/11 tot Covid-19: zo voorspelden ‘The Simpsons’ al meermaals de toekomst
  TV
  1

  Van 9/11 tot Covid-19: zo voorspel­den ‘The Simpsons’ al meermaals de toekomst

  Als je wil weten waar het met de wereld naartoe gaat, moet je naar ‘The Simpsons’ kijken. De populaire animatiereeks voorspelde namelijk al heel wat ingrijpende wereldgebeurtenissen. Denk maar aan 9/11, Covid-19 en de oorlog in Oekraïne. Hoe ze dat klaarspeelden? Showrunners Matt Selman (50) en Al Jean (61) onthulden het tijdens een interview met The Hollywood Reporter. “We hebben een waanzinnige aflevering ontwikkeld die uitlegt hoe ‘The Simpsons’ de toekomst voorspellen.”