BV 24/7
Volledig scherm
BV 24/7 © Instagram

BV 24/7. Astrid Coppens heeft iets te vieren en Eline De Munck is besmet met corona

ShowbizzThe show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s en celebs de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

3 reacties

 • zina riffia

  1 jaar geleden
  Ik heb het ook te pakken, Eline. Sterkte
 • Ferdinand Peeters

  1 jaar geleden
  Beter iets doen dan niets doen goed bezig Dieter !!
 • Jan Vanstraat

  1 jaar geleden
  Voor de CO2 nog maar in evenwicht te houden wereldwijd moet elke persoon op deze wereld 300 bomen planten + elke persoon ook nog eens 20 bomen owv bitcoins etc… . Verbruik in energy alleen voor 2022 voor BTC 300 terawatt uur . Jawel u leest dit goed ! Ze zouden beter dit verbannen ipv wij maar bomen planten ! En ja ik heb ook een bos .
 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 2. Collega’s zwaaien weerman Frank Deboosere uit: “Helaas hebben we nooit mogen of kunnen samenwerken”
  Play
  TV

  Collega’s zwaaien weerman Frank Deboosere uit: “Helaas hebben we nooit mogen of kunnen samenwer­ken”

  “Tot weerziens, Frank.” Vroeger dan verwacht was Frank Deboosere (64) afgelopen maandag voor het laatst als weerman te horen en te zien op de VRT. Later dit jaar gaat hij, na 36 jaar trouwe dienst, officieel met pensioen. Ook zijn collega’s, over de mediagrenzen heen, zullen Frank en zijn weerpraatjes missen. “Je blijft een weerman. Alleen ga je er nu meer van kunnen genieten", klinkt het in ‘Story’. Jill Peeters en co nemen afscheid van Deboosere en halen herinneringen op.
 1. Gilles De Coster over dé verrassing in ‘De mol’: “We zeggen altijd dat iedereen zich mag inschrijven, dus ook BV's”
  Showbits
  20

  Gilles De Coster over dé verrassing in ‘De mol’: “We zeggen altijd dat iedereen zich mag inschrij­ven, dus ook BV's”

  Het nieuwe seizoen van ‘De mol’ is gestart met een bommetje. Eindelijk weten we wie de tiende kandidaat is: acteur Matteo Simoni (35). Hij sneuvelde al meteen in de eerste aflevering. Desna checkt bij presentator Gilles De Coster waarom de makers zo graag een BV in het programma wilden. “We zeggen al jaren dat iedereen zich mag inschrijven, die belofte moesten we dan maar eens waarmaken”, vertelt hij. Bekijk zijn reactie in een nieuwe Showbits.