Chris Dusauchoit
Volledig scherm
PREMIUM
Chris Dusauchoit © Photo News

Buurman Chris Dusauchoit beschuldigt hem van bedreigingen in vliegenplaag-zaak: “Hij zit compleet op z’n tandvlees”

ShowbizzElk jaar een vliegenplaag, geurhinder, mest die z’n tuin in komt drijven... Chris Dusauchoit (58) probeert al lang verlost te raken van de overlast van een naburig veebedrijf. Maar nu dient die eigenaar zélf klacht in, wegens bedreigingen. “Dit is een ziekelijk gebeuren”, reageert hij. Chris’ advocate stelt echter dat haar moegetergde cliënt zich hoogstens heeft bediend van beeldspraak. “Deze jarenlange miserie kan je absoluut niet relativeren.”

32 reacties

 • Paul Janssens

  3 maanden geleden
  Gaan wonen in de buurt van een boer en dan zijn bekendheid misbruiken om die boer te kelderen
 • karin verwimp

  3 maanden geleden
  Ja, veebedrijven brengen wel wat strontvliegen mee maar de situatie in dat bedrijf is er één van dierenverwaarlozing. Men had al lang die arme beesten op moeten laden en elders plaatsen, de boel opkuisen en verzegelen en die klooier voor de rekening presenteren. Maar blijkbaar liggen ze daar op de gemeente en de milieudienst te slapen. Tja, 't zijn maar koeien héh? Terwijl die beesten, wanneer goed verzorgt, kunnen flodderen al een hond.
 • Koen Surmont

  3 maanden geleden
  600 dieren x 16 seconden maakt 9600 seconden. Dat is ongeveer 2 uur en een half. Korte werkdagen. Hopelijk maakt die advocate haar facturen correcter.
 • Fons Verstraeten

  3 maanden geleden
  Is hetzelfde wanneer je dicht bij een vliegveld gaat wonen. Wanneer je er woont, protesteren tegen het lawaai van vliegverkeer.
 • willy vangeel

  3 maanden geleden
  Chris mag zijn bekendheid niet gebruiken in een buren geschil. Hij heeft het voor de rechtbank gebracht of niet en die oordelen. Hij probeert de pers achter zijn kar te spannen , maar ook vliegen zijn dieren en soms heel belangrijk in de voedselketen van zwaluwen die steeds minder voorkomen in onze streken wegens te weinig vliegen.
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge