Brooklyn Beckham krijgt commentaar op zijn nieuw lief: “Ze lijkt wel érg op je moeder”

Victoria Beckham en Hana Cross
Instagram Victoria Beckham en Hana Cross
Brooklyn Beckham (19) krijgt commentaar van zijn Instagramvolgers. Volgens hen lijkt zijn nieuwe vriendin, het model Hana Cross (21), immers sprekend op zijn moeder. Brooklyn verwijderde de bewuste foto inmiddels van zijn account.

Hana Cross is model en er circuleren dus talloze foto’s van haar op het internet. Wanneer Brooklyn een zwartwit-foto van haar op zijn Instagram-account plaatste, kreeg hij een heleboel gelijkaardige reacties. “Wow, ze lijkt wel érg op je moeder”. Of “Ik dacht dat het je moeder was, een jongere Victoria”. Een ander merkt op: “Iemand ziet eruit als Posh.” Nog een ander verwijt Brooklyn een ’Oedipus complex’. Ook merkt een volger op dat Ross amper lacht, een kritiek die ook Victoria vaker voor de voeten krijgt geworpen.

Brooklyn Beckham verwijderde zijn post met de bewuste foto inmiddels.
Instagram Brooklyn Beckham verwijderde zijn post met de bewuste foto inmiddels.

De 19-jarige Beckham-telg en de 21-jarige Cross werden afgelopen maanden samen gespot in Londen, waaronder tijdens een bezoek aan de Haig Club met Brooklyns ouders. Cross is een Brits model met een contract bij drie verschillende bureaus. Ze heeft opdrachten gedaan voor merken als ASOS, Nastygal en Topshop.

Brooklyn had eerder een relatie met de Amerikaanse actrice Chloe Moretz, met wie het vrij serieus leek te zijn. Afgelopen jaar kwam er toch een einde aan hun relatie, waarna Beckham niet bepaald stil zat op het gebied van vriendinnetjes. Zo werd hij onder meer gelinkt aan YouTube zangeres Lexy Panterra, Alex Lee Aillon en zangeres Abi Manzon.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • van meerhaeghe patrick

    schoone madam super !

  • Freddy Sneyers

    Niks mee te maken Irene. Uit onderzoeken is gebleken dat de persoon zoon of dochter zich het meest voelt aan getrokken tot de persoon die het meest lijkt op de persoon die hij het meest heeft gezien tijdens de opvoeding van zijn leven. Dus als zoon lief zijn moeder het meest heeft gezien omdat vader veel weg was dan krijg je dit.

  • irene van impe

    Dat weten we toch : zonen zoeken dikwijls het evenbeeld van hun moeder!