Broer van 'Thuis'-acteur speelt mee in 'Familie'

Oersoaps komen steeds vaker in elkaars vaarwater

© VRT
De ene speelt in 'Familie', de andere in 'Thuis'. Ze zijn ook écht familie en deelden ooit dezelfde thuis. Het lijkt bijna te grappig om waar te zijn maar Mark Willems, die al sinds jaar en dag Luc Bomans speelt in 'Thuis', heeft nu ook letterlijk een broertje dood aan 'Familie'. 

Afgelopen vrijdag dook het personage van Herwig Verleyen na 17 jaar plots terug op in 'Familie'. Voor wie het niet weet, dat personage wordt vertolkt door Geert Willems beter bekend als de broer van Mark Willems, beter bekend als -jawel- Luc Bomans. 

VTM

Het is niet de eerste keer dat de twee oersoaps in elkaars vaarwater komen. Recent kruisten 'Thuis' en 'Familie' elkaar toen Janine Bisschops plots opdook in de rivaliserende VTM-soap. 

De link tussen de twee broers zal echter maar van korte duur zijn. Recent werd bekend gemaakt dat Luc Bomans uit 'Thuis' wordt geschreven. Na een zelfmoordpoging zit hij in een rolstoel en is zijn rol beperkt geworden. Voor Mark Willems het sein om ermee te stoppen. Hoe zijn personage zal verdwijnen, is nog niet duidelijk. 

© VRT

Ook is niet zeker hoe lang broer Geert in 'Familie' zal te zien zijn. Zijn vorige optreden in de soap dateert intussen van 1999. Hij speelde slechts enkele maanden mee. 

Geert Willems
VTM Geert WillemsReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.