Broer Gordon zet juridische stappen door: "Ik eis een rectificatie én een schadevergoeding"

Gordon tijdens de boekpresentatie van zijn boek met de titel 'Gordon, biografie van een entertainer' in een boekhandel in de buurt waar hij is opgegroeid.
ANP Kippa Gordon tijdens de boekpresentatie van zijn boek met de titel 'Gordon, biografie van een entertainer' in een boekhandel in de buurt waar hij is opgegroeid.
Als het aan Johny Heukeroth ligt, komt er alsnog een procedure tegen de Nederlandse presentator en schrijver Gordon (49). De broer van de presentator eist dat Gordon bepaalde passages in zijn biografie aanpast. Onderling overleg leverde tot dusver niets op, zegt Johny's advocaat tegen RTL Boulevard.

Vorige week leek een gang naar de rechter voor Gordon van de baan te zijn toen zijn zus Lydia van een kort geding afzag. Onder druk van een spoedprocedure dwong ze aanpassingen af in de derde druk van de biografie van Gordon. Het ging om een passage waarin de presentator beweert dat het hele gezin slachtoffer van seksueel misbruik zou zijn geweest.

Johny zou moeite hebben met het beeld dat Gordon schetst over hun ouders. Hij eist een rectificatie en een schadevergoeding.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels