Britt Van Marsenille
Volledig scherm
Britt Van Marsenille © © VRT

Britt Van Marsenille over de dood van ex Marc Van Eeghem: “Ik heb zoveel gehuild dat ik de velletjes van mijn wangen kon trekken”

ShowbizzNa de dood van ex-lief en boezemvriend Marc Van Eeghem voelde Britt Van Marsenille (39) zich lang verdwaald, vertelt ze in HUMO. Maar dankzij haar huidige vriend Frederik, met wie ze tot haar eigen stomme verbazing verloofd is, schijnt de zon opnieuw in haar leven. 

7 reacties

 • Jean-Pierre Vega

  2 jaar geleden
  Tof "wijf", als complement bedoeld.
 • danny buyse

  2 jaar geleden
  Ik wist niet dat je de dag van vandaag nog door prostaatkanker het leven kon laten. Veel sterkte en succes in je verdere en nieuwe loopbaan Britt.
 • robert luytens

  2 jaar geleden
  Britt is een topvrouw , ook collega imker )
 • rudy verlinden

  2 jaar geleden
  Marc was een van de topacteurs hier in belgie...mijn top 5...op 1) frank aandenboom..2)senne rouffraer. ...en op 3) marc van eeghem...4)jan decleir...5)nand buyl...bedankt voor al die fijne tv en theatermomenten
 • Kristin Feyen

  2 jaar geleden
  Zo herkenbaar Sterkte xxx
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.