Prins Harry en Meghan Markle vlak achter de geboorte van hun zoontje Archie
Volledig scherm
Prins Harry en Meghan Markle vlak achter de geboorte van hun zoontje Archie © AFP

Britse royals feliciteren Harry en Meghan met hun dochtertje: hartelijkheid van William en Kate, droge boodschap van Charles

RoyaltyMeghan Markle (39), de hertogin van Sussex, is vrijdag bevallen van een dochtertje. Lilibet Diana Mountbatten-Windsor is geboren in een ziekenhuis in Santa Barbara in Californië. Koningin Elizabeth laat weten ‘verheugd’ te zijn met de geboorte van haar elfde achterkleinkind en ook de andere Britse royals feliciteren Harry (36) en Meghan. De kersverse ouders hoeven ook geen cadeautjes na de geboorte van hun dochter Lili. Het koppel ziet liever dat mensen doneren aan organisaties die zich inzetten om vrouwen en meisjes te steunen. 

1 reactie

 • freddy cardoen

  3 weken geleden
  Je moet maar durven , eerst de monarchie aanvallen en dan die namen kiezen .
 1. Advocaat van Britney Spears niet heel zuiver op de graat: “Hij zei dat ik alles voor mezelf moest houden”
  Celebrities

  Advocaat van Britney Spears niet heel zuiver op de graat: “Hij zei dat ik alles voor mezelf moest houden”

  Britney Spears (39) heeft het niet alleen gehad met haar vader Jamie Spears (68), maar als het van de zangeres afhangt, mag ook haar advocaat zijn boeltje pakken. In haar emotionele getuigenis in de rechtbank maakte de popster duidelijk dat ze een andere raadsman wil. Haar huidige advocaat Samuel D. Ingham III, die al sinds 2008 voor haar spreekt, wist trouwens niet op voorhand wat Spears te vertellen had.
 2. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.