Britse krant biedt Melania Trump excuses en schadevergoeding aan

AP
De Britse krant The Telegraph heeft de Amerikaanse first lady Melania Trump (48) excuses en een schadevergoeding aangeboden, nadat het magazine van de krant een malicieus artikel had geschreven over Melania en haar familie. Trump had via zijn advocaten een klacht wegens onwaarheden ingediend en eiste een rechtzetting.

In het bewuste artikel werd Melania’s vader Victor Knavs afgeschilderd als onmenselijk. “Hij is een tiran”, aldus het magazine. Bovendien werd onterecht geschreven dat Melania destijds na een jaar studeren al de handdoek in de ring gooide, omdat zij haar modellencarrière belangrijker zou gevonden hebben. Ook erkent The Telegraph dat de passage waar gesuggereerd wordt dat die carrière op een dood spoor zat, en enkel dankzij het huwelijk met Trump weer op gang kwam, niet correct was.

Het is overigens niet de eerste keer dat Melania haar slag thuishaalt. In 2017 ontving ze nog dik 2,5 miljoen euro schadevergoeding van de Britse Daily Mail, ook vanwege onwaarheden.
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Catherine Bogaerts

  Smaken verschillen . Deze vrouw bewerkt door plastische chirurgie en zonder smaak, want anders wil je Trump niet . Ze is een goldfinger. Ze is al steenrijk en dan wil ze nog vergoedingen! De dollartekens staan in haar plastisch gecorrigeerde spleetogen. En vanbinnen is ze evenmin mooi. Geen normen en waarden en dat straalt ze uit. Ik wens haar toe aan alle mannen met een gebrek aan goede smaak.

 • denise kips

  Zie je wel dat President Trump gelijk heeft en daarom twittert !

 • Fernand Saegerman saegerman

  Ze mogen van mij alle dagen leugens vertellen over mij als ik ook zo een schadevergoeding uitbetaald word.Maar als kleine man zal met een paar euros al tevreden moeten zijn.

 • Thomas Gerkens

  Geen fan van iedereen die met Trump te maken heeft, maar dit is niet acceptabel. Je kan tegen iemand zijn, maar respect is het belangrijkste.

 • Lydia Appelmans

  Goed zo !