Ed Sheeran
Volledig scherm
Ed Sheeran © AP

Britse artiesten mogen visumvrij touren door 19 EU-landen, inclusief België

ShowbizzBritse artiesten kunnen toch zonder problemen blijven optreden in de Europese Unie. Sinds de brexit was het voor muzikanten uit het Verenigd Koninkrijk niet mogelijk om zonder visum EU-landen binnen te komen, maar er is nu volgens Britse media een overeenkomst gesloten met 19 van de 27 lidstaten.

3 reacties

 • philippe vandermeeren

  1 maand geleden
  En ik moet me laten vaccineren. Toen niet, nu niet en nooit.
 • michel vandewiele

  1 maand geleden
  Ze waren zo blij met hun brexit, ze beginnen al terug te komen blijkbaar, triestige mensen. Laat ze op hun eiland blijven en hun pruik opzetten.
 • Annie Broeckx

  1 maand geleden
  Wat is het verschil tussen wat Nederland,Duitsland,ed doen door Engelse muziekgroepen vrij te laten reizen wat door Europa niet toegelaten is,en Hongarije dat geen asielzoekers wil binnen laten bestraft wordt door zich niet aan de regels te houden.Favoritisme zal Europa ten gronde richten.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).