Brits model trouwt met haar hond na 4 verlovingen en 200 mislukte dates

Geen geluk in de liefde? Dit model trouwde met haar hond.
YouTube Geen geluk in de liefde? Dit model trouwde met haar hond.
Een bijzondere uitzending voor de Britse ochtendshow This Morning. Daarin trouwde de 49-jarige Elizabeth Hoad namelijk met haar golden retriever Logan. Volgens Hoad, een voormalig model, is de keuze om met haar viervoeter in het huwelijk te treden ‘volstrekt normaal’ en vinden haar vrienden dat ook.

Hoad zocht jarenlang naar haar prins op het witte paard via verschillende datingsites, maar kon de ware niet vinden. “Ik ben vier keer verloofd geweest en ging op meer dan tweehonderd dates. Ik was er helemaal klaar mee en ben gestopt met mijn zoektocht naar een man. Mijn laatste vriend bleek getrouwd te zijn en het was mijn hond Logan die me als het ware ‘gered’ heeft,” aldus Elizabeth.

Voordat ze het ja-woord gaf aan Logan, was Hoad eerder vier keer verloofd. Geen van die verlovingen leidde uiteindelijk tot een huwelijk, maar dit keer was het voormalige model 100 procent zeker van haar zaak. “Vrienden van mij vinden dit niet raar. Sterker nog, omdat ik momenteel niet werk spoorden zij me juist aan om met Logan te trouwen. Want waarom ook niet?”

Het huwelijk van Elizabeth en Logan was te zien in de ontbijtshow. Ze liep met het dier richting het geïmproviseerde altaar, terwijl het nummer ‘Puppy Love’ van Paul Anka op de achtergrond werd gedraaid. De hond droeg voor de gelegenheid een zwart smoking T-shirt en de bruid droeg een wit pakje.
23 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Oberyn Martell

  4 verlovingen en 200 dates... Het ligt ook niet altijd aan de andere persoon...

 • pieter arons

  De vraag is wil de hond wel? Hij kan moeilijk ja of nee zeggen. Dus er is eigenlijk geen wederzijdse toestemming. Zijn zij dan wel officiel getrouwd?

 • David Cohen

  De wereld is naar de knoppen. Erg dat haar verlovingen zijn misgelopen. Maar een mens hoort niet te trouwen met een hond. Ik vindt het schandalig dat zoiets ook maar toegelaten of zelfs aangespoord word. Iedereen die dit allemaal maar normaal vindt moet hoognodig eens vaste afspraken maken met een psychiater, psycholoog of therapeut. Wat is er met de morele normen en waarden gebeurt in deze huidige maatschappij waarbij iedereen zijn gezond verstand verloren is?

 • Peter Thys

  de verlovingen werden afgebroken door het feit dat hij haar steeds afblaffte

 • Norbert Bauwens

  Als mannen met mannen en vrouwen met vrouwen kunnen trouwen moet dat met een hond, een kat of een goudvis ook kunnen. Geen discriminatie.