Britney Spears
Volledig scherm
Britney Spears © EPA

Britney zwijgt niet langer en haalt alweer uit naar familie: “Deze curatele heeft mijn dromen verpest”

CelebritiesBritney Spears (39) heeft alweer uitgehaald naar haar familie in een nieuwe post op Instagram. Deze keer richt ze zich niet alleen tot haar vader, maar ook tot haar zus: Jamie Lynn. “Ze kwam opdagen tijdens een awardshow en zong míjn liedjes.” De zangeres is ook niet van plan om nog op te treden zolang haar vader het voor het zeggen heeft.

3 reacties

 • Patrick Rasschaert

  1 week geleden
  Dat ze kritiek krijgt omdat ze danst in de keuken? Ik zou ze niet allemaal de kost willen geven die dit al eens doen zoals ook soms moeders met hun kleine kinderen. De Amerikanen zijn gekend voor kleinzieligheid als het op het gedrag van iemand komt. Laat Britney haal leven leiden zoals ze zelf wil en laat ze gelukkig zijn. De vader beheert haar kapitaal enkel voor zijn eigen financieel geluk en ten nadele van zijn dochter. Pure schande dat de rechters dit toelaten.
 • ivan DEJONGHE

  1 week geleden
  prachtig meid eindelijk haar op je tanden gekregen , werd tijd ook
 • David Lievens

  1 week geleden
  En dat allemaal omdat ze eens haar haar heeft afgeschoren. Er zijn altijd mensen die nul talent of ondernemerschap hebben maar wel rijk willen zijn en daarvoor anderen gebruiken. Iedereen kent er zo wel. Ze zien iemand met een goed plan en komen dan ‘samenwerken’. Zij zitten in de wereld terwijl diegene met competenties werkt, maar eisen wel een groot deel op basis van hun overtuiging dat ze belangrijk zijn.