Britney in 2008, toen ze na haar beruchte publieke zenuwinzinking werd opgenomen en haar vader Jamie de controle over zijn dochter in handen kreeg.
Volledig scherm
PREMIUM
Britney in 2008, toen ze na haar beruchte publieke zenuwinzinking werd opgenomen en haar vader Jamie de controle over zijn dochter in handen kreeg. © PPCM

Britney werd niet als eerste opgesloten: de lange en gruwelijke geschiedenis van de familie Spears

CelebritiesOver Britney Spears (39) en haar bewindvoering is al heel wat inkt gevloeid. In de kleine Amerikaanse stad Kentwood, waar de zangeres opgroeide en vandaag nog verschillende familieleden wonen, wordt de zaak met argusogen opgevolgd. Al houdt iedereen met de naam Spears zich daar dezer dagen vooral schuil: volgens de oom en tante van de zangeres is de familiegeschiedenis “allesverklarend” en is Britneys situatie niet meer dan een herhaling van eerdere gruwel. “Ik ben helemaal niet verrast door wat Jamie zijn dochter heeft aangedaan.”

2 reacties

 • Peeters Gerd

  1 maand geleden
  Die vader is dan een psychopaat he, hij hoort opgesloten te worden.
 • Frank Hageman

  1 maand geleden
  Die vader laten vervolgen denk ik
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.